Soundbar Samsung HW-N950 si HW-N850, noile modele premium in colaborare cu Harman Kardon

Soundbar Samsung HW-N950

In parteneriat cu Harma Kardon, Samsung Electronics a anuntat saptamana aceasta noile soundbar Samsung HW-N950 si HW-N850, doua modele premium care marcheaza prima colaborare majora intre cele doua renumite companii.

Soundbar Samsung HW-N950 si HW-N850 dispun de asemenea de tehnologie DTS, DTS-X si Dolby Atmos, astfel ca utilizatorii se vor putea bucura de un sunet tridimensional de exceptie, similar cu cel al unei sali de spectacole.

“Colaborarea noastră cu Harman Kardon – lider audio de 65 de ani – reprezintă un salt major, în timp ce continuăm să depășim limitele în sunetul premium și designTehnologia video inovatoare și design-ul Samsung, asociate cu o calitate superioară a sunetului produselor Harman Kardon, reprezintă o combinație câștigătoare pentru utilizatori”, a declarat Jongsuk Chu, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

Modelul de soundbar Samsung HW-N950 este echipat cu o unitate principala, patru boxe si doua difuzoare de sunet surround, oferind o experienta incredibila. De asemenea, datorita canalelor sale 7.1.4, cel mai mare numar de canale disponibile in prezent intr-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless incorporat si un kit de difuzoare wireless pentru a susține experiența audio premium.

 

“Samsung este lider mondial în soundbar-uri și suntem extrem de mândri că au ales să colaboreze cu Harman pentru a spori calitatea audio și dezvoltarea afacerii cu soundbar-uri premium. Parteneriatul cu Samsung, unul dintre cele mai admirate branduri din lume, va lărgi amploarea Harman Kardon și ne va ajuta să evoluăm. Introducerea noilor soundbar-uri premium Samsung Harman Kardon reprezintă o victorie pentru Samsung, Harman și consumatori, care acum vor beneficia de cele mai bune experiențe legate de video, sunet și design – totul într-un singur pachet impresionant”, a declarat Dave Rogers, președintele Consumer Audio Harman.

Samsung Romania spune ca modelul HW-N950 este deja disponibil spre vanzare in magazinele de retail partenere producatorului de la noi.

Gearbest Exclusive Discounts on GearBest Top Seller Gears promotion
Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

3 Comentarii

 1. Baldea Gabriela

  August 25, 2018 at 10:23 am

  O veste super bună

 2. Deaconu daniela

  August 25, 2018 at 1:53 pm

  Într-adevăr o veste ce ne va incanta auzul din toate punctele de vedere

 3. Baldea Ioan

  September 8, 2018 at 9:59 am

  O veste super buna

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *