Google Pixel 3 XL testat in Rusia, cu o luna inainte de a fi lansat oficial

Google Pixel 3 XL

Se zvoneste ca, pe 4 octombrie, Google Inc, va sustine o conferinta de presa in cadrul careia va anunta noile telefoanele Google Pixel 3 XL si Pixel 3. Tot in cadrul acestui eveniment (care inca trebuie sa fie confirmat oficial de Google pentru data de 4 octombrie), compania ar mai putea lansa alte cevata produse sub brandul Pixel, printre care o noua pereche de casti Pixel Buds, un nou laptop Pixelbook, posibil un nou Chromecast si un nou Google Home Assistant.

Insa pana la confirmarea evenimentului si la debutul noilor gadgeturi Made by Google, avem parte de o serie de informatii, imaginii (in care apare telefonul) si fotografii realizate cu camera telefonului Google Pixel 3 XL.

Toate aceste noi detalii vin din Rusia, unde surprinzator sau nu Google nu reuseste sa tina secret noul sau telefon din gama Pixel, astfel ca avem parte de imagini in care putem vedea foarte limpede partea frontala cu notch, spatele care e similar cu cel al lui Pixel 2 XL, precum si partile laterale si extremitatile smartphone-ului, cu toate ca urmeaza sa fie anuntat peste mai bine de 30 de zile.

De asemenea, avem parte de o imagine care ne arata tot ceea ce este inclus in cutia retail in care va fi livrat telefonul Google Pixel 3 XL, imagine care confirma inca o data ca anul acesta Google va include si o perece de casti alaturi de noul lor telefon Pixel. Castile par a fi o pereche similara cu cea Pixel Buds, insa acestea au fir si mufa USB-C. Totusi, Google va include in pachet, pe langa cablul USB-C, incarcatorul si un adaptor pentru mufa jack de 3.5mm, in cazul in care clientul va dori sa utilizeze propriile casti cu fir.

Tot prin intermediul surselor din Rusia, avem parte si de o galerie foto postata pe Instagram, galerie care ne permite sa ne forma o parere despre calitatea camerei foto cu un singur senzor de pe spatele telefonului, camera ce va beneficia de stabilizare optica a imaginii. Aceleasi surse sustin ca telefonul va beneficia si de tehnologie similara cu cea HTC Edge Sense, adica, smartphone-ul va beneficia de o serie de senzori de presiune amplasati pe partile laterale ale telefonului.

via

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *