Galaxy J2 Core este primul telefon Samsung cu Android Go Edition

Galaxy J2 Core

Samsung Electronics a anuntat pe finalul acestei saptamani primul telefon Galaxy J2 Core cu Android Go Edition, o versiune simplificata a sistemului Android pentru a putea rula in conditii normale (fara lag) pe telefoanele cu maxim 1GB memorie RAM.

Samsung Galaxy J2 Core, primul telefon cu Android Go Edition

Telefonul Galaxy J2 Core dispune de un ecran a carui diagonala masoara 5″ cu rezolutie qHD, este echipat cu procesorul Samsung Exynos 7570 de 1.4GHz, acceleratorul grafic mobil Mali-T720 MP1, are 1GB memorie RAM si 8GB spatiu intern + slot microSD, si o baterie de 2.600 mAh.

In plus, telefonul Samsung SM-J260 beneficiaza de o camera principala cu senzor de 8MP pe spate, o camera selfie de 5MP in fata cu functia Beauty Mode (ambele camere au apertura f/2.2)

Galaxy J2 Core  dispune de conexiune 4G LTE categoria 4 (viteza maxima de descarcare 150 Mbps), fi fiindca este vorba despre un telefon care ieftin ce ruleaza sistemul Android, in varianta Go Edition, telefonul dispune si de o functie Ultra Data Saving (pentru consum controlat de date / trafic pe net).

Momentan nu exista informatii oficiale despre pretul acestui Galaxy J2 Core, insa vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea de la producator.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.