SmartphonesStiri

Google Pixel 3 apare in primele imagini. Nu are breton!

Google Pixel 3

Dupa avalansa de materiale (imagini si chiar si video hands-on) scurse online cu telefonul Pixel 3 XL, iata ca, acum avem parte si de primele imagini care ne dezvaluie designul telefonului Pixel 3 (varianta mai mica).

Google Pixel 3 apare in primele imagini cu mai bine de o luna inainte de lansare

Spre deosebire de Pixel 3 XL, Google Pixel 3 nu va avea notch si nici margini chiar atat de late, cum se intampla in anii anteriori. S-ar parea ca Google a tinut cat de cat cont de feedback-ul oamenilor anul acesta.

Conform sursei care a dat publicitatii imaginile pe care le vedeti aici, Pixel 3 va beneficia de un display IPS (HDR ready) cu diagonala de 5.5″ si rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 pixeli). Telefonul Pixel 3 va rula cea mai recenta versiune de Android, v9.0 (Pie) si este asteptat sa soseasca echipat cu procesorul Snapdragon 850 sau Snapdragon 845.

pixel 3 3

Aceeasi surse ne spune ca telefonul Pixel 3 va fi echipat cu o baterie de 3.000 mAh, cu 300 mAh mai mare in capacitate decat cea de pe Pixel 2 de anul trecut si cu doua camere frontale de 8MP: una dintre camera s-ar putea sa beneficieze de apertura variabila, o caracteristica intalnita pentru prima data pe telefoanele Samsung Galaxy S9, in prima parte a acestui an.

In ceea ce priveste data lansarii noilor smartphone-uri din gama Google Pixel 3, se zvoneste ca marele gigant de cautare online le va anunta fie pe 4 octombrie, fie pe data de 9 octombrie.

sursa foto: AP

4 Comments

  1. Un smartphone cu un design super frumos, îmi place ca este foarte subtire

  2. Un model potrivit cu un design super iar caracteristicile bune chiar merita cumparat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!