Motorola One si One Power anuntate la Berlin #IFA2018

 

Motorola One si One Power

Motorola One Power

Am tot auzit de telefoane Motorola One inca din primavara, insa abia pe finalul acestei saptamani Lenovo a decis sa lanseze cele doua telefoane Motorola One si One Power, care nu sunt altceva decat clone mai accesibile ale lui iPhone X, dar cu Android.

La fel ca Motorola P30, ambele modele Motorola One au un display Max Vision cu notch (breton) si ruleaza Android curat, fiind lansate in parteneriat cu Google sub umbrel proiectului Android One. De fapt, P30 este modelul One Power rebranduit pentru alte piete si cu o parte din specificatii modificate.

Motorola One

Motorola One

Motorola One este construit din sticla si dispune de un ecran HD cu diagonala de 5.9″, este echipat cu procesorul Snapdragon 625, o camera duala cu senzori de 13MP pe spate si o camera frontala de 8MP pentru selfies.

Motorola One Power dispune de o carcasa metalica, are tot un display Max Vision insa diagonala este de 6.2 si rezolutia e Full HD. La interior este echipat cu procesorul Snapdragon 636, are 64GB spatiu intern ce poate fi extins pana la 256GB prin slotul pentru carduri micro SD.

Ambele telefoane ruleaza Android 8.1 Oreo si vor fi printre primele modele de smartphone care vor primi actualizare la Android 9 Pie.

In ceea ce priveste pretul telefoanelor Motorola One, Lenovo a anuntat ca vor costa cel putin 300 Euro si vor fi disponibile abia peste cateva luni. Pretul modelului One Power nu a fost dezvaluit deocamdata, insa stim ca va fi comercializat incepand din luna Octombrie.

5 Comentarii

 1. Baldea Gabriela

  September 3, 2018 at 1:44 pm

  Super, arata bine și are caracteristici bune nu mi se pare scump tare

 2. Deaconu daniela

  September 3, 2018 at 10:35 pm

  Îmi plac arata bine și nu sunt deloc scumpe
  Un atu in plus ca vor fi primele modele ce beneficiază actualizare la Android 9 Pie.

 3. Ureche palagica

  September 4, 2018 at 2:06 pm

  Era normal ca brandurile acestea mai mici sa copieze iPhone X pt a avea vanzari, doar ceva mici imbunatatiri de Android 9 Pie crezand ca asa au dat lovitura.

 4. Anda Stanciu

  September 5, 2018 at 7:06 pm

  Arată Bine,are un pret accesibil

 5. Baldea Ioan

  September 14, 2018 at 8:30 am

  Arată bine, ,caracteristicile sunt super bune si un pret accesibil

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *