Samsung tine neaparat sa lanseze un telefon pliabil pana la finele lui 2018

telefon pliabil

Se tot vorbeste de cativa ani de primul smartphone cu adevarat pliabil si flexibil, producatorii de telefoane mobile prezentandu-ne in tot acest timp fel si fel de prototipuri, de ecrane flexibile, incasabile, cel mai recent fiind demonstrat de catre cei de la Samsung, companie care prin vocea sefului ei, DJ Koh, a confirmat intr-un interviu dat recent, ca Samsung intentioneaza sa lanseze un astfel de smartphone pana la finele lui 2018.

Initial se zvonea, ca Samsung Electronics ar vrea sa lanseze acest tip de smartphone in primavara anului viitor sub denumirea Galaxy X, insa intre timp pare ca producatorul sud coreean e determinat sa faca acest lucru mult mai devreme. Acest lucru se datoreaza in primul rand unui sondaj efectuat de catre cei de la Samsung, sondaj care arata ca multa lume isi doreste un astfel de gadget futurist si in al doilea rand datorita concurentei din piata. Samsung nu e singurul producator care cauta sa lanseze un astfel de smartphone. In aceasta cursa sunt angrenati si producatori precum LG, Huawei, ZTE s.a.m.d.

In interviul acordat seful companiei nu a dezvaluit detalii tehnice despre telefon, insa a spus ca lansarea lui ar putea avea loc in cadrul Samsung Developers Conference 2018, eveniment programat pentru data de 7 si 8 noimebrie, in San Francisco, Statele Unite. Spre deosebire de telefoanele mobile pliabile clasice, care se pliaza datorita unui sistem de balamale, telefonul celor de la Samsung ar urma sa se plieze prin intermediul ecranului realizat din material flexibil incasant.

Tot seful companiei Samsung Electronics ar mai fi declarat ca, dispozitivul va beneficia de functii care sa ii determine pe cei mai fideli fani sa-l achizitioneze devreme. Compania promitand ca, la momentul comercializarii telefonului pliabil, acest gadget nu va fi un produs cu scopul de a servi ca reclama companiei, ci un produs finalizat si complet functional la fel ca oricare alt smartphone Galaxy.

Nu stim voi ce simtiti in acest moment, insa noi suntem extrem de entuziasmati de posibilitatea de a detine si utiliza un gadget cu design futurist, la fel ca cele pe care le vedem numai in filmele science-fiction.

In momentul de fata cel mai puternic si mai futurist smartphone Samsung este Galaxy Note 9.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *