Telefoanele pliabile si flexibile sunt o realitate. In curand disponibile si comercial!

Telefoanele pliabile si flexibile

Nu mai e un secret ca producatorii de telefoane mobile au reusit in sfarsit (dupa mai multi ani de demo-uri) sa puna la punct o tehnologie care sa le permita realizarea unor noi modele de smartphone, a caror carcasa si display pliabil si flexibil sa nu mai fie atat de predispus la crapaturi.

Telefoanele pliabile si flexibile aproape de debutul comercial

Ei bine, acest lucru este deja realitate si e demonstrat de un nou video publicat pe Twitter, in care ne este aratat un astfel de smartphone cu display BOE (flexibil si pliabil).

Seful Samsung Electronics chiar a confirmat intr-un interviu acordat recent ca se pregatesc sa lanseze primul lor smartphone bazat pe o astfel de tehnologie pana la finele acestui an, desi se zvonea ca acest Galaxy X gadget nu va fi lansat mai devreme de primavara anului viitor.

 

Huawei, LG, ZTE si alte branduri s-au inscris si ei in aceasta cursa maraton pentru lansarea pe piata a primului smartphone pliabil cu ecran flexibil.

Credeti ca acest tip nou de gadgeturi va fi adoptat de publicul larg? Ati fi interesat sa achizitionati un astfel de telefon mobil in viitorul apropiat, avand in vedere ca ar putea costa pana la 2.000 de dolari conform zvonurilor?

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *