Top 10 cele mai performante telefoane cu Android in luna August, conform AnTuTu

Top 10 cele mai performante telefoane

Antutu, compania numarul 1 in materie de benchmark mobil a dat publicitatii topul celor mai performante telefoane mobile (echipate cu procesorul Snapdragon 845 din luna august).

Astfel, top 10 cele mai performante telefoane este dominat in continuare de smartphone-ul de gaming BlackShark al celor de la Xiaomi, urmat pe locul doi de telefonul Meizu 16 Plus si surprinzator pe pozitia a treia se afla Smartisan Nut R1 (pozitie pe care s-a aflat mai multe luni la rand modelul OnePlus 6, telefon ce a picat 4 locuri in august 2018).

Din acest top nu lipseste nici Galaxy Note 9 (in varianta cu acelasi procesor S845), poate cel mai versatil si mai bun smartphone din 2018 datorita multitudinii de functii si a intrebuintarilor pe care phabletul celor de la Samsung Electronics le are, dar si a constructie, a baterie si  a display-ului cu difuzoare stereo.

Top 10 cele mai performante telefoane (dominat de telefoanele cu CPU Snapdragon 845)

 1. Xiaomi BlackShark
 2. Meizu 16 Plus
 3. Smartisan Nut R1
 4. vivo NEX
 5. Xiaomi Mi 8 Explorer
 6. Oppo Find X
 7. OnePlus 6
 8. Samsung Galaxy Note9

Dupa cum se poate observa topul telefoanelor cu Android este dominat total de producatorii chinezi, singurii care prind top 10 sunt sud-coreeni de la Samsung.

Acest top pe luna august 2018 va suferi cu siguranta modificari luna de luna, pana la finele acestui an. Aceasta deoarece Huawei urmeaza sa lanseze pe 16 octombrie Mate 20 Pro cu noul chipset Kirin 980, Google pregateste noul Pixel 3 XL si-ar putea sa mai apara suprize de la ZTE, RAZER cu a doua generatie de RAZER Phone, Oneplus cu al lor 6T s.a.m.d.

sursa

5 Comentarii

  Comenteaza

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *