Mate 20 Pro are margini curbate si display Quad HD+. Huawei il va lansa in Octombrie!

Mate 20 Pro

Huawei, prin vocea sefului ei, a anuntat la IFA 2018, in Berlin, data cand va lansa telefoanele din gama Mate 20, insa pana pe 16 octombrie, atunci cand este programat evenimentul sa aiba loc la Londra, producatorul chinez s-ar putea sa nu mai aiba ce sa anunte. Asta deoarece noi scurgeri de informatii au aparut online care, pe langa faptul ca ne ofere detalii despre caracteristicile tehnice ale telefoanelor Mate 20 si Mate 20 Pro, avem parte si de imagini, cum sunt si cele de astazi.

Imagini care dezvaluie un Mate 20 Pro cu margini curbate la fel ca marginile telefoanelor Samsung Galaxy S9 si Note 9. S-ar parea ca, chinezii se pregatesc sa copieze designul cu care sud coreenii au parte de succes de 2-3 ani incoace.

Conform zvonurilor telefonul Mate 20 va beneficia de un display cu aspect 18.7:9, rezolutie 1.080 x 2.244 px (Full HD+) si notch in forma unei picaturi de apa, in timp ce modelul Huawei Mate 20 Pro va beneficia de un display cu aspect 19.5:9, notch similar cu cel de pe gama Huawei P20, insa cu rezolutie 1.440 x 3.120 pixeli.

De asemenea, se vorbeste de tehnologie de recunoastere faciala si cu siguranta ca telefoanele vor rula sistemul Android, versiunea 9.0 Pie.

Interesant e ca, cei de la Huawei, au anuntat deja varianta Lite a serie de smartphone-uri Mate 20.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *