Apple anunta telefoanele iPhone Xs si iPhone Xs Max

Apple anunta telefoanele iPhone Xs

In cadrul evenimentului cu presa ce s-a incheiat cu cateva minute in urma in teatrul Steve Jobs, din noul sediul Apple, producatorul american a dezvaluit noua gama de telefoane iPhone ce vor purta denumirea iPhone Xs si iPhone Xs Max, asa cum ne asteptam.

Apple anunta telefoanele iPhone Xs si iPhone Xs Max

iPhone Xs este un telefon ce beneficiaza de un ecran Super Retina 120Hz (panou OLED HDR) cu diagonala 5.8″ (compatibil Dolby Vision si HDR10) si rezolutie 2.436 x 1.125 pixeli, este echipat cu noul chipset Apple A12 Bionic (6 nuclee), accelerator grafic mobil cu 4 nuclee, are 4GB memorie RAM si optional 64 / 256 / 512 GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

IPhone Xs Max este varianta mai mare din aceasta serie si dispune de un ecran Super Retina 120Hz (panou OLED HDR) a carui diagonala masoara 6.5″ si dispune de rezolutie 1.242 x 2.688 pixeli, beneficiaza de acelasi CPU A12 Bionic, 4GB memorie RAM si va fi disponibil optional cu 64 / 256 sau 512 GB spatiu de stocare intern.

Telefoanele dispun de noul Face ID despre care Apple spune ca e “cel mai sigur mod de autentificare pe un smartphone din toate timpurile” si este extrem de sigur datorita engine-ului neural capabil sa proceseze pana la 5 trilioane de operatiuni pe secunda. Camera foto duala de pe spate e capabila sa realizeze videoclipuri in format 4K.

iPhone Xs ofera cu pana la 30 de minute mai multa autonomie de functionare decat iPhone X, in timp ce modelul iPhone Xs Max ofera pana la 1 ora si jumatate baterie in plus comparativ cu bateria de pe iPhone X de anul trecut.

Ambele telefoane, iPhone Xs si iPhone Xs Max, dispun de difuzoare stereo si vor fi comercializate incepand cu data de 17 septembrie prin precomanda, in variante pe Silver (argintiu cu alb), Space Gray (gri cu negru) si Gold (auriu) la preturi incepand de la 1.000 dolari pentru modelul standard, respectiv 1.100 dolari varianta Xs Max, ceea ce se traduce prin 1.000 Euro, respectiv 1.100 Euro.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *