Apple anunta Watch 4, noul smartwatch in variante cu ecran de 40 si 44mm

Apple anunta Watch 4

Apple a anuntat astazi, 12 septembrie, in noul sau sediu, pe langa noile telefoane iPhone Xs si iPhone Xr, si noua generatie de smartwatch, Apple Watch 4.

Apple anunta Watch 4

Apple Watch 4 va fi comercializat in variante cu cadran de 40mm si 44mm. Noul ceas inteligent este echipat cu procesorul dual-core Apple S4 pe 64-bit, e capabil sa sa detecteze atunci esti pe cale sa cazi sau sa aluneci, astfel ca poate trimite un apel si mesaj de urgenta, functia se numeste ‘Fall detection’ si e menita sa-i supravegheze pe cei dragi, membrii familiei.

Apple Watch 4 dispune de un nou difuzor, o noua coroana pentru navigare prin meniuri si aplicatii, si de un senzor de puls care poate detecta daca utilizatorul are probleme de inima, fiindca ceasul e capabil sa faca o electrocardiograma (aplicatia dedicata ECG, vezi foto mai sus) prin plasarea varfului degetului pe coroana ceasului, astfel dupa 30 secunde Watch 4 e capabil sa masoare impulsurile electrice transmise prin deget catre senzor si apoi datele pot fi transmise catre doctor, tocmai pentru a putea preveni infarctul miocardic. Apple spune ca ceasul este aprobat medical.

Curelele de pe modelele Apple Watch anterioare sunt compatibile cu noul Watch 4, astfel ca nu e neaparat sa cumparati alte curele noi, iar ceasul este rezistent la apa, veti putea face dus cu el pe mana.

Apple Watch 4 costa 400 dolari, 500 dolari in varianta Cellular, in timp ce Apple Watch 3 va avea un pret mai bun incepand de saptamana viitoare, numai 280 de dolari.

 

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *