ADATA Technology, a adus la #IFA2018 un portfoliu vast de produse

ADATA Technology

Compania chineza ADATA, a fost si ea prezenta anul acesta la IFA 2018, in Berlin, la standul carora am descoperit un intreg portofoliul de accesorii (incarcatoare, power bank-uri etc), cabluri periferice, memorii si solutii de stocare externe. Iar pe langa acestea si un “brand new look“, compania reimprospatadu-si imaginea cu acest prilej.

Printre produsele prezentate de ADATA Technology la Berlin, in Germania, se numara si noua gama de baterii externe:P10000, P5000, P10050C si P10050V, cu capacitatea de cel putin 10.000 mAh, astfel ca pot reincarca de 2-3 ori acelasi smartphone, sau mai multe telefoane mobile datorita capacitatii mari stocare de energie.

Incarcatoare wireless Adata

Incarcatoare wireless Adata

La standul companiei am descoperit si noul incarcatorul wireless ADATA CW0050, care reprezinta practic debutul companiei pe acest segment de piata. Noul incarcator wireless este un accesoriu ultra-subtire (6 mm), cu certificare Qi. ADATA CW0050 este compatibil cu o gama variata de telefoane care ruleaza sistemele de operare mobile iOS si Android, printre care se numara iPhone X, Galaxy S9 sau Galaxy Note 9.

Apoi, o gama intreaga de hard-disk-uri externe cu carcasa super-rezistenta la socuri, printre ele numarandu-se si carcasa ADATA ED600 compatibila atat cu HDD-uri, cat si cu SSD-uri ce pot atinge viteze de transfer de pana la 5Gb/s prin interfata USB 3.1. Modelele HD710 Pro (vine cu imbunatatiri legate de rezistenta la apa si praf, sporind fiabilitatea pentru utilizarea in conditii vitrege si in aer liber) si HD650 (dispune de o constructie cu strat triplu pentru protejarea datelor stocate si este echipat cu aceeasi tehnologie cu senzor G-Shock).

De asemenea, din acest portofoliul vast prezentat de ADATA Technology la IFA 2018, nu au lipsit memoriile RAM, memoriile de tip Flashdrive (stick usb) si cele de stocare de tip SSD (inclusiv noile modele SU650 si SU800) produse de compania chineza.

(Fotografii realizate la IFA 2018, cu aparatul Olympus E-M5 Mark II)

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *