Pretul telefoanelor iPhone Xs in Romania. Data cand vor fi disponibile!

Pretul telefoanelor iPhone Xs

Apple tocmai ce a anuntat noile telefoane iPhone Xs si iPhone Xr, alaturi de ceasul inteligent Apple Watch 4, in cadrul unui eveniment ce a avut loc in noul lor sediu 100% alimentat cu energie regenerabila.

In cadrul evenimentului compania americana a anuntat pretul noilor telefoane iPhone, cat si data cand ele vor disponibile inclusiv in Romania.

Pretul telefoanelor iPhone Xs si iPhone Xr

Asadar, telefoanele iPhone Xs si iPhone Xs Max au un pret de 1.000 dolari, respectiv 1.100 dolari in variantele cu 64GB spatiu de stocare si creste in functie de acesta (puteti alege variante de 256 sau 512 GB spatiu intern).

In ceea ce priveste disponibilitatea lor in Romania, telefoanele vor fi disponibile la resellerii autorizati Apple din toata tara incepand cu data de 28 septembrie. Precomenzile pot fi plasate cu o saptamana mai devreme.

Modelul iPhone Xr va intarzia pana spre finalul lunii Octombrie, pe 26 mai exact, iar pretul acestui model incepe de la 750 dolari in varianta cu 64GB spatiu intern.

De asemenea, Apple a anuntat si noile preturi pentru modelele iPhone X, care va costa 750 dolari, iPhone 8 600 dolari si iPhone 7 450 de dolari.

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *