Galaxy Note 9 firmware update cu security patch ARH7, pentru Septembrie

Galaxy Note 9 firmware update

Samsung Electronics a inceput distribuirea noului firmware build N960FXXS2ARH6 sau N960FXXS2ARH7 (in functie de zona si de model) pentru telefoanele Galaxy Note 9, astfel ca incepand cu acest update se trece la software-ul care aduce security patch-ul aferent lunii Septembrie 2018.

Galaxy Note 9 firmware update (security patch Septembrie)

Printre noutatile pe care le aduce acest Galaxy Note 9 firmware update (masoara aproximativ 72MB), se numara stabilitate adusa terminalului, bug fixuri, functii noi si unele imbunatatite, precum si cresterea performantei phabletului, dar si patch-uirea a noua vulnerabilitati critice descoperite in sistemul de operare Android.

De retinut, ca o data ce faceti acest update de securitate telefonul va ramane pe noul firmware, nu veti putea da restore in cazul in care ceva nu va convin noutatile aduse de soft, decat daca mergeti intr-un service de telefoane (recomandat unul autorizat Samsung).

Recomandarea noastra este sa treceti la cel mai recent software disponibil ori de cat ori acesta devine disponibil, pentru a va proteja informatiile cu caracter personal stocate in telefoane.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *