Samsung ne tachineaza cu lansarea unui nou gadget Galaxy!

 

lansarea unui nou gadget Galaxy

Samsung Electronics invita presa la un eveniment misterios ce va avea loc pe 11 Octombrie (peste aproape o luna de zile). Evenimentul e cu atat mai mult invelit in mister cu cat acesta nu va avea loc intr-o locatie fizica, ci online pe www.samsung.com, plus ca, compania nu dezvaluie nici ora la care va avea loc evenimentul.

Invitatia trimisa presei face referire la lasanrea unui nou gadget Galaxy care ar trebui sa ofere de patru ori mai multa distractie utilizatorilor:

4x Fun (four times fun?)” sta scris mare pe invitatie urmat de fraza: “Samsung’s newest Galaxy device is bringing more ways to express yourself than ever before” conform celor de la CNET.

Invitatia companiei sud coreene vine imediat dupa lansarea noilor telefoane Apple iPhone Xs, Xs Max si Xr, poate si pentru a muta atentia oamenilor pe brandul Galaxy.

Ce credeti ca va lansa Samsung luna viitoare imediat dupa evenimentul Pixel 3 al celor de la Google (9 octombrie), si inainte de evenimentul Huawei Mate 20 (de pe 16 octombrie).

Mai puteti citi: Galaxy Note 9 Review

Se speculeaza ca ar fi putea fi vorba despre un nou Chromebook, o camera foto Galaxy Camera, o noua tableta Galaxy Book care sa concureze cu noua generatie de tableta Microsoft Surface (2 octombrie), sau ar putea fi chiar telefonul pliabil si flexibil pe care Samsung intentioneaza sa-l anunte pana la finele acestui an. Nu cu mult timp in urma (vara aceasta), au aparut zvonuri care sugerau ca Samsung pregateste primul telefon pentru gaming.

 

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *