Galaxy S10, ar putea sosi cu un design mult diferit si in mult mai multe culori

galaxy s10

Anul viitor (2019) compania Samsung Electronics va sarbatori 10 ani de la lansarea primului telefon Galaxy S, astfel ca producatorul sud-coreean pregateste o aniversare cu totul si cu totul speciala pentru a celebra acest moment istoric.

Se zvoneste ca ar putea lansa nu mai putin de trei telefoane Galaxy S10 (unele, sau toate, cu 3 senzori pe camera principala), insa niciunul dintre aceste modele nu va fi pliabil, confirmarea venind chiar de la seful diviziei Samsung Mobile, domnul DJ Koh.

Saptamana aceasta primim noi informatii (pe surse) de la oamenii din executivul companiei, care spun ca gama de telefoane Galaxy S10 va suferi o schimbare la fata (de estetica) destul de semnificativa comparativ cu ceea ce suntem familiarizati in acest moment pe zona flagship Galaxy S. De asemenea, noile telefoane Galaxy S10 vor fi comercializate intr-o gama variata de culori.

Se zvoneste ca Samsung va introduce noua si mult-asteptata tehnologie de scanare a amprentelor direct in display-ul telefoanelor si ca ar putea inlocui tehnologia actuala de detectare a fetei si scanare a irisului cu o noua tehnologie biometrica 3D de recunoastere faciala.

De asemenea, Samsung promoveaza de ceva vreme noile panouri (afisaje) incasante din material plastic, care s-ar putea sa fie integrate in noile generatii de telefoane Galaxy S incepand cu 2019. Tehnologie de ecran care sa aduca un mare plus de rezistenta la socuri telefoanelor Samsung comparativ cu ceea ce ofera in acest moment sticla Gorilla Glass.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.