Galaxy S10, ar putea sosi cu un design mult diferit si in mult mai multe culori

galaxy s10

Anul viitor (2019) compania Samsung Electronics va sarbatori 10 ani de la lansarea primului telefon Galaxy S, astfel ca producatorul sud-coreean pregateste o aniversare cu totul si cu totul speciala pentru a celebra acest moment istoric.

Se zvoneste ca ar putea lansa nu mai putin de trei telefoane Galaxy S10 (unele, sau toate, cu 3 senzori pe camera principala), insa niciunul dintre aceste modele nu va fi pliabil, confirmarea venind chiar de la seful diviziei Samsung Mobile, domnul DJ Koh.

Saptamana aceasta primim noi informatii (pe surse) de la oamenii din executivul companiei, care spun ca gama de telefoane Galaxy S10 va suferi o schimbare la fata (de estetica) destul de semnificativa comparativ cu ceea ce suntem familiarizati in acest moment pe zona flagship Galaxy S. De asemenea, noile telefoane Galaxy S10 vor fi comercializate intr-o gama variata de culori.

Se zvoneste ca Samsung va introduce noua si mult-asteptata tehnologie de scanare a amprentelor direct in display-ul telefoanelor si ca ar putea inlocui tehnologia actuala de detectare a fetei si scanare a irisului cu o noua tehnologie biometrica 3D de recunoastere faciala.

De asemenea, Samsung promoveaza de ceva vreme noile panouri (afisaje) incasante din material plastic, care s-ar putea sa fie integrate in noile generatii de telefoane Galaxy S incepand cu 2019. Tehnologie de ecran care sa aduca un mare plus de rezistenta la socuri telefoanelor Samsung comparativ cu ceea ce ofera in acest moment sticla Gorilla Glass.

5 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  17/09/2018 at 14:47

  Nu stiam ca anul viitor vor sarbatori 10 ani de la lansarea primului telefon Galaxy S. Multe felicitari! Samsung a evoluat foarte frumos si repede iar ei sa strauiesc sa ne surpinda din ce in ce mai mult. Sigur si la aniversarea celor 10 ani vot veni cu ceva nou, ceva care ne va uimi si de care vom fi foarte incantati. Abia astept! 🤗

 2. Baldea Gabriela

  17/09/2018 at 20:28

  Wow 10 ani ce repede trece timpul, felicitări, aștept lansările

 3. Deaconu daniela

  17/09/2018 at 22:46

  La mulți ani Samsung
  Cred ca ne vor suprinde mai mult decât placut ,un așa moment nu trebuie ratat si trebuie marcat cu un telefon spectaculos de complex din toate punctele de vedere.
  Samsung clar va reuși sa suprindă pe toată lumea într-un mare fel
  De abia aștept sa vad acest nou telefon de la Samsung

 4. Baldea Ioan

  18/09/2018 at 08:16

  La mulți ani lor, sigur vor scoate ceva nou cu ocazia aniversari

 5. Ureche palagica

  18/09/2018 at 14:17

  O marca cu prestigiu de multi ani pe piata, felicitari Samsung pt ceea ce ne oferiti

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *