Televizoare Allview din aceasta toamna pe piata romaneasca

televizoare allview

Astazi, 18 Septembrie, a intrat pe adresa redactiei un comunicat de presa cel putin interesant din partea companiei Visual Fan, cea care detine brandul Allview.

Visual Fan lanseaza prima gama de televizoare Allview

Incepand cu aceasta toamna, compania va lansa pe piata o gama de televizoare Allview, modele ce vor fi disponibile atat in varianta smart TV cat si televizoare clasice.

Acest pas face parte din strategia noastra de a facilita utilizatorului interactiunea cu device-urile pe care le foloseste. Televizoarele care vor fi lansate in curand vor aduce un nou concept, axat si dezvoltat pe preferintele clientului”, explica Lucian Peticilă, managerul general al companiei Allview.

Cu toate ca nu dezvaluie prea multe informatii despre noile televizoare Allview, seful companiei pare sa sugereze ca e vorba de televizoare cu Android (sau un alt sistem de utilizare similar), care sa permita utilizatorilor conectarea prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei la ele. E posibil ca televizoarele sa beneficieze de inteligenta artificiala, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

Visual Fan mai precizeaza in comunicatul sau de presa ca se lucreaza la aceasta gama de televizoare Allview inca de la inceputul acestui an (2018), insa nu a dezvaluit nimic despre specificatiile tehnice. Vor fi televizoare cu rezolutie HD, Full HD, 4K? Televizoare cu display OLED sau IPS LCD? Vor lansa televizoare accesibile ca pret sau vor introduce si modele high-end (premium)? La toate aceste intrebari urmeaza sa ne raspunda compania, probabil pana la finele acestei luni.

In prezent, Visual Fan comercializeaza sub brandul Allview: telefoane, tablete si dispozitive smart.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *