Cati mAh are bateria telefoanelor iPhone Xs? Noi am aflat!

bateria telefoanelor iPhone Xs

Chiar daca Apple nu a dorit sa anunte oficial care este capacitatea reala a bateriilor telefoanelor iPhone Xs si iPhone Xr (nu a facut-o nici pana in ziua de azi, compania preferand sa vorbeasca despre autonomia bateriilor in minute si ore de utilizare comparativ cu iPhone X si iPhone 8), insa, astazi, va oferim in premiera capacitatea bateriilor acestor noi modele de iPhone.

Cati mAh are bateria telefoanelor iPhone Xs?

Pentru ca Apple sa-si poata comercializa noile modele de iPhone pe piata din China, compania a fost nevoita sa dezvaluie toate specificatiile telefoanelor sale. Astfel, conform autoritatilor chineze de reglementare a tehnologiei, avem capacitatile oficiale ale bateriilor telefoanelor Apple din 2018.

Asadar, telefonul iPhone Xs, despre care Apple spune ca ofera cu pana la 30 minute de utilizare in plus fata de iPhone X din 2017, dispune de o baterie cu capacitatea de 2.685mAh. Supriza! Capacitatea bateriei de pe Xs este mai mica decat cea de pe iPhone Zece cu 31mAh. In timp ce bateria de pe iPhone Xs Max are capacitatea de 3.174mAh, cu aproape 300mAh mai mare decat bateria de pe iPhone 7 Plus si cu mult mai mare in capacitate ca bateria de pe iPhone 8 Plus.

Bateria de pe telefonul iPhone XR are capacitatea de 2.942mAh.

In concluzie, nu se prea merita sa faci trecerea de la iPhone X la iPhone Xs. Mai degraba, te orientezi fie catre iPhone Xs Max, sau in cazul in care costul este prea mare poti alege iPhone Xr, in niciun caz nu se merita sa treci la Xs standard, chiar daca beneficiaza de noul chipset A12 Bionic si de o camera mai buna.

5 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  19/09/2018 at 16:59

  Ma bucur ca au dezvaluit cati mAh are bateria telefoanelor si nu ma incanta deloc. Nu ma asteptam ca iPhone Xs sa aiba capacitatea bateriei mult mai mica ca iPhone X. Se putea lucra mult mai bine la acest aspect.

 2. Deaconu daniela

  19/09/2018 at 23:59

  Inginerii de la Apple nu au cam gafat-o cu acesta specificație ,capacitatea bateriei de la IPhone XS clar trebuie sa fie mai mare decât la IPhone X ,nu invers…nu prea au fost “ atenți “cu acest aspect..,unul foarte important.

 3. Baldea Gabriela

  20/09/2018 at 08:16

  Mda asta ma interesează la un telefon, autonomia bateriei.Nu ma asteptam ca iPhone Xs sa aiba capacitatea bateriei mult mai mica ca iPhone X. Un aspect foarte important.

 4. Ureche palagica

  20/09/2018 at 09:49

  Bateria conteaza la fel de mult ca si camera este un aspect foarte important. Credeam ca va fi mai buna nu mai slaba. Un mare dezavantaj.

 5. Baldea Ioan

  23/09/2018 at 23:45

  Bateria conteaza la fel de mult ca camera la oricare telefon, va avea un mare dezavantaj

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *