Cati mAh are bateria telefoanelor iPhone Xs? Noi am aflat!

bateria telefoanelor iPhone Xs

Chiar daca Apple nu a dorit sa anunte oficial care este capacitatea reala a bateriilor telefoanelor iPhone Xs si iPhone Xr (nu a facut-o nici pana in ziua de azi, compania preferand sa vorbeasca despre autonomia bateriilor in minute si ore de utilizare comparativ cu iPhone X si iPhone 8), insa, astazi, va oferim in premiera capacitatea bateriilor acestor noi modele de iPhone.

Cati mAh are bateria telefoanelor iPhone Xs?

Pentru ca Apple sa-si poata comercializa noile modele de iPhone pe piata din China, compania a fost nevoita sa dezvaluie toate specificatiile telefoanelor sale. Astfel, conform autoritatilor chineze de reglementare a tehnologiei, avem capacitatile oficiale ale bateriilor telefoanelor Apple din 2018.

Asadar, telefonul iPhone Xs, despre care Apple spune ca ofera cu pana la 30 minute de utilizare in plus fata de iPhone X din 2017, dispune de o baterie cu capacitatea de 2.685mAh. Supriza! Capacitatea bateriei de pe Xs este mai mica decat cea de pe iPhone Zece cu 31mAh. In timp ce bateria de pe iPhone Xs Max are capacitatea de 3.174mAh, cu aproape 300mAh mai mare decat bateria de pe iPhone 7 Plus si cu mult mai mare in capacitate ca bateria de pe iPhone 8 Plus.

Bateria de pe telefonul iPhone XR are capacitatea de 2.942mAh.

In concluzie, nu se prea merita sa faci trecerea de la iPhone X la iPhone Xs. Mai degraba, te orientezi fie catre iPhone Xs Max, sau in cazul in care costul este prea mare poti alege iPhone Xr, in niciun caz nu se merita sa treci la Xs standard, chiar daca beneficiaza de noul chipset A12 Bionic si de o camera mai buna.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *