Husele Pixel 3, din material textil, confirma bretonul si marginile late

Husele Pixel 3

Google pare a avea o obsesie pentru materialul textil, obsesie care s-ar putea sa ne fi confirmat saptamana aceasta designul final al telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL, modele despre care am aflat deja cam tot ce era de aflat: de la specificatiile tehnice, estetica lor (design) si pana la accesoriile ce vor fi incluse in cutia in care vor fi comercializate.

Si, ca si cand nu era de ajuns ca am avut parte de foarte multe scurgeri de informatii, imagini si chiar si clipuri video in care apar cele doua telefoane Pixel 3, saptamana aceasta avem parte de doua noi imagini cu husele din material textil, dar si cu telefoanele, care practic ne confirma ca Pixel 3 XL va avea intr-adevar notch si ca modelul mai mic nu are breton, insa ambele au margini destul de groase. Totusi, ambele se pare ca vor beneficia de difuzoare stereo.

Pixel 3 si Pixel 3 XL vor fi comercializate direct cu cea mai noua versiune de Android, Pie v9.0.

Google a confirmat deja evenimentul de lansare programat pentru data de 9 octombrie, la New York, o locatie noua pentru lansarile companiei, care ne-a obisnuit sa sustina astfel de conferinte cu presa in Mountain View, California.

Se anunta un eveniment foarte interesant in NYC, mai ales ca se zvoneste ca Google va lansa mai multe gadgeturi: un nou Google Home, probabil un Pixel Book, un nou Chromecast, insa nu va lansa un Pixel Watch, desi nu suntem singurii care si-ar fi dorit acest lucru.

credit foto: Nieuwemobiel; via

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *