Husele Pixel 3, din material textil, confirma bretonul si marginile late

Husele Pixel 3

Google pare a avea o obsesie pentru materialul textil, obsesie care s-ar putea sa ne fi confirmat saptamana aceasta designul final al telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL, modele despre care am aflat deja cam tot ce era de aflat: de la specificatiile tehnice, estetica lor (design) si pana la accesoriile ce vor fi incluse in cutia in care vor fi comercializate.

Si, ca si cand nu era de ajuns ca am avut parte de foarte multe scurgeri de informatii, imagini si chiar si clipuri video in care apar cele doua telefoane Pixel 3, saptamana aceasta avem parte de doua noi imagini cu husele din material textil, dar si cu telefoanele, care practic ne confirma ca Pixel 3 XL va avea intr-adevar notch si ca modelul mai mic nu are breton, insa ambele au margini destul de groase. Totusi, ambele se pare ca vor beneficia de difuzoare stereo.

Pixel 3 si Pixel 3 XL vor fi comercializate direct cu cea mai noua versiune de Android, Pie v9.0.

Google a confirmat deja evenimentul de lansare programat pentru data de 9 octombrie, la New York, o locatie noua pentru lansarile companiei, care ne-a obisnuit sa sustina astfel de conferinte cu presa in Mountain View, California.

Se anunta un eveniment foarte interesant in NYC, mai ales ca se zvoneste ca Google va lansa mai multe gadgeturi: un nou Google Home, probabil un Pixel Book, un nou Chromecast, insa nu va lansa un Pixel Watch, desi nu suntem singurii care si-ar fi dorit acest lucru.

credit foto: Nieuwemobiel; via

5 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  19/09/2018 at 14:08

  Asa cum ati spus si dvs am aflat aproapr toate detaliile despre aceste doua telefoane. Huste sunt ok ca design, ma bucur ca beneficiaza de difuzoare stereo.

 2. Daniela Deaconu

  19/09/2018 at 23:50

  Îmi plac husele și întodeauna am fost de concepție sa cumparam huse și accesorii originale ale modelului de telefon pe care il avem și da cel mai bun atu al acestei huse Pixel 3 mi se pare faptul ca vor avea difuzoare stereo.

 3. Baldea Gabriela

  20/09/2018 at 08:09

  Super telefoane super husele, este bine de cumparat huse originale care au alt aspect și da un alt design telefonului

 4. Ureche palagica

  20/09/2018 at 09:43

  Difuzoare stereo un mare avantaj, husele sunt super bune pt ca protejeaza.

 5. Baldea Ioan

  23/09/2018 at 23:38

  Telefonare sunt moderne atât ca design dar si ca performanta. Îmi plac husele pentru ca au difuzoare stereo. Întotdeauna este bine ca husele sa fie originale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *