Nokia promoveaza un nou smartphone performant: “Un telefon pe care te poti juca!”

smartphone performant

HMD Global pare sa pregateasca un nou smartphone, si nu orice model, ci unul pe care sa ne putem juca jocuri. Pare a fi vorba despre mult-zvonitul telefon Nokia 9, despre care am tot auzit ca e super performant, dar care nu a mai fost lansat de mai bine de 6-8 luni de zile de cand au aparut primele zvonuri.

Indiferent care va fi denumirea lui, Nokia a inceput sa-l promoveze pe retelele de socializare ca fiind un smartphone pe care ne vom putea juca.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului se stie la aceasta ora la nivel de zvon ca va fi echipat cu procesorul Snapdragon 845, ca va avea cel putin 6 (daca nu 8) GB memorie RAM, probabil va rula Android 9.0 Pie si va beneficia de o camera foarte performanta. Sa speram ca si bateria telefonului va fi una pe masora.

Daca Nokia 9, sau ce denumire va purta el la lansarea de pe 18 Septembrie, 2018, este sau nu un smartphone de gaming mobil, ramane sa aflam. Ce stim la aceasta ora, e ca tot mai multi producatori de telefoane mobile cauta sa lanseze astfel de smartphone-uri dedicate zonei de gaming (eSports mobile). Asus a lansat ROG Phone desi nimeni nu credea ca o va face sub brandul Republic of Gamers avand gama ZenFone, RAZER au intrat si ei recent pe aceasta nisa cu RAZER Phone si urmeaza sa anunte RAZER Phone 2, Xiaomi a lansat de curand Black Shark (cel mai performant telefon conform topurilor benchmark), Huawei a lansat Honor Note 10, si-apoi se aud zvonuri despre Samsung ca ar pregati si ei un astfel de model.

Ce parere aveti despre un posibil prim smartphone Nokia dedicat jocurilor pe mobil?

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.