Nokia promoveaza un nou smartphone performant: „Un telefon pe care te poti juca!”

smartphone performant

HMD Global pare sa pregateasca un nou smartphone, si nu orice model, ci unul pe care sa ne putem juca jocuri. Pare a fi vorba despre mult-zvonitul telefon Nokia 9, despre care am tot auzit ca e super performant, dar care nu a mai fost lansat de mai bine de 6-8 luni de zile de cand au aparut primele zvonuri.

Indiferent care va fi denumirea lui, Nokia a inceput sa-l promoveze pe retelele de socializare ca fiind un smartphone pe care ne vom putea juca.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului se stie la aceasta ora la nivel de zvon ca va fi echipat cu procesorul Snapdragon 845, ca va avea cel putin 6 (daca nu 8) GB memorie RAM, probabil va rula Android 9.0 Pie si va beneficia de o camera foarte performanta. Sa speram ca si bateria telefonului va fi una pe masora.

Daca Nokia 9, sau ce denumire va purta el la lansarea de pe 18 Septembrie, 2018, este sau nu un smartphone de gaming mobil, ramane sa aflam. Ce stim la aceasta ora, e ca tot mai multi producatori de telefoane mobile cauta sa lanseze astfel de smartphone-uri dedicate zonei de gaming (eSports mobile). Asus a lansat ROG Phone desi nimeni nu credea ca o va face sub brandul Republic of Gamers avand gama ZenFone, RAZER au intrat si ei recent pe aceasta nisa cu RAZER Phone si urmeaza sa anunte RAZER Phone 2, Xiaomi a lansat de curand Black Shark (cel mai performant telefon conform topurilor benchmark), Huawei a lansat Honor Note 10, si-apoi se aud zvonuri despre Samsung ca ar pregati si ei un astfel de model.

Ce parere aveti despre un posibil prim smartphone Nokia dedicat jocurilor pe mobil?

5 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  19/09/2018 at 14:54

  Ideea de telefon dedicat jocurilor pe modil este buna. Pe mine nu prea ma pasioneaza jocurile dar este mai mare segmentul de populatie care prefera jocurile (mai ales pe telefon). Sunt sigura ca va merge tare bine pe piata.

 2. Deaconu daniela

  19/09/2018 at 23:54

  Speram totuși sa se concretizeze și sa nu fie doar vorbe și da Împătimiți de jocuri pe telefon vor fi extrem de incantați de veste.
  Eu una sunt de acord și ma incanta faptul ca in viitor va exista un telefon dedicat in exclusivitate pentru jocuri

 3. Baldea Gabriela

  20/09/2018 at 08:13

  Sper totuși sa îl lanseze, un telefon super bun mai ales la cine ii plac jocurile, super performant, îl așteptăm, dacă a fost zvon sigur va apărea

 4. Ureche palagica

  20/09/2018 at 09:46

  Nu sunt pasionata de jocuri, dar pt cei pasionati este o idee buna si sunt sigura ca se vor bucura. Acuma asteptam sa vedem daca se va lansa.

 5. Baldea Ioan

  23/09/2018 at 23:42

  Super, aștept sa vedem ce lansează

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *