GoPro Hero 7 Black, anuntata cu stabilizare optica HyperSmooth

gopro hero 7

Compania B&H a lansat saptamana aceasta noua gama de camere de actiune GoPro Hero 7. Producatorul va comercializa noul model in trei variante: pe negru (modelul premium cu filmare 4K @60 fps), argintiu (mid-range) si pe alb (varianta cea mai accesibila).

GoPro Hero 7 Black

GoPro Hero 7 Black este modelul premium. E capabila sa filmeze videoclipuri in format 4K la 60 de cadre pe secunda, camera vine cu ceea ce producatorul american numeste HyperSmooth, un nou mod de stabilizare optica a imaginii fara nevoia de a atasa camera la un gimbal. Practic, camera va fi capabila sa realizeze clipuri stabilizate la aceeasi calitate stabilizata ca si cand ar fi montata pe un gimbal. GoPro Hero 7 Black dispune de un senzor de 12MP ce poate realiza fotografii Burst la 30 cadre pe secunda in format RAW. De asemenea, camera vine cu functia SuperPhoto Auto HDR si ofera posibilitatea de capturare a clipurilor video in format 4K la o viteza de 78Mbps si e singurul model echipat cu microfon extern si baterie detasabila, pe langa protectia la apa pana la o adancime de 10 metri. In plus, e singurul model ce permite Live streaming. Camera mai poate realiza clipuri video informat 1080 la 240 de cadre pe secunda.

GoPro Hero 7 Silver

Varianta pe argintiu este dotata cu un senzor de 10MP cu foto Burst la 15 cadre pe secunda si e capabila sa realizeze clipuri in format 4K la 30 de cadre pe secunda si dispune de stabilizare video obisnuita. Neavand functiile si caracteristicile modelului Black, varianta silver e mai ieftina cu 100 de euro — costa 330 euro.

GoPro Hero 7 White

Modelul entry-level de GoPro Hero 7 pe alb costa numai 220 de euro, iar pentru acesti bani primesti o camera capabila sa filmeze Full HD (1080p la 60 de cadre pe secunda). Si acest model dispune de stabilizare a imaginii, insa la fel ca varianta Silver discutam de stabilizare video obisnuita (cel mai probabil vei avea nevoie de gimbal).

Toate cele trei modele de camera sport GoPro Hero 7 dispun de modul Portret care permit realizarea de Stories (povesti), continut pe filmat pe verticala pentru Instagram, si de cele 16 comenzi vocale prin care poti capta foto si/sau video cand ai mainile ocupate. De asemenea, toate cele trei camere sunt rezistente la apa (fara carcasa externa) pana la adancimea de 10 metri si beneficiaza de un ecran tactil de 2″ in diagonala.

Camerele pot fi deja precomandate de pe site-ul producatorului. GoPro Hero 7 Black (modelul high-end) costa 430 de euro. Fiecare model comandat vine insotit de un microSD card cadou.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *