Poti precomanda telefoanele iPhone Xs si iPhone Xs Max, de astazi.

precomanda telefoanele iPhone Xs

Asa cum Apple a anuntat in cadrul evenimentului cu presa din 12 septembrie, cand compania a lansat noile telefoane iPhone Xs si iPhone Xs Max, Romania se afla in valul doi cand vine vorba de stocuri disponibile. Adica, incepand din 28 septembrie, 2018, telefoanele vor fi disponibile fizic pe rafturile magazinelor din tara noastra.

Astfel ca, incepand de astazi, 21 septembrie si pana pe 27, veti putea precomanda telefoanele iPhone Xs si iPhone Xs Max online (indiferent de model si stocare), fie de la operatorii telecom, fie de la resellerii autorizati Apple.

Cu acest prilej, atat operatorii telecom, cat si magazinele de retail au inceput sa promoveze sesiunea de precomenzi pentru noile telefoane (unii au facut-o inca de la miezul noptii). Nu va ascundem ca adresa de email a redactiei noastre este plina astazi cu emailuri care anunta programul prin care putem precomanda telefoanele iPhone Xs si iPhone Xs Max.

Telefoanele au un pret destul de piperat. Spre exemplu, Phone Xs menit sa inlocuiasca modelul iPhone X (zece) de anul trecut, costa minim 5.500 lei in varianta cu 64GB si creste in functie de stocarea aleasa de client. La un calcul rapid, realizam ca cea mai ieftina varianta sare de 1.170 euro. Iar modelul iPhone Xs Max cu 512GB ajunge la 7.900 lei, aproape 1.700 euro!!!

Mai mult, desi Apple a anuntat ca telefoanele sale vin, in premiera, in variante dual SIM (hibrid: sim normal si eSIM), contactati de redactia noastra legat de suportul pentru eSIM (SIM integrat in telefon), mare parte dintre operatorii telecom nu au dorit sa comenteze pe acest subiect, sugerandu-ne ca nu vor suporta aceasta noua tehnologie. Singurii care ne-au confirmat ca nu vor oferi suport sunt cei de la Telekom Romania, celalalte companii au refuzat sa ofere informatie in acest sens deocamdata.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *