Google Pixel Stand, un incarcator wireless pentru Pixel 3 si Pixel 3 XL (imagini)

Pixel Stand

Anul acesta premiul pentru cel mai prost tinut secret din industria mobile i se poate acorda companiei Google, a carei telefoane Pixel 3 au fost protagonistii principali in multiple scurgeri de informatii, fotografii si clipuri video. Iar aceste scurgeri nu se opresc aici.

De curand, au aparut noi imagini cu telefonul Pixel 3 XL, in varianta pe alb, telefon despre care se spune ca va sosi cu slotul pentru SIM pozitionat in partea de jos (probabil, langa portul USB-C). Dar si o imagine in care apare Pixel 3 (varianta mai mica) a caruit parte frontala seamana izbitor cu fata lui HTC U12+, probabil si pentru faptul ca Google a luat mare parte din inginerii si designerii de telefoane mobile din compania HTC pentru a lucra la noile Pixel-uri.

Teleoanele dispune frontal de o camera duala cu senzori de 8MP fiecare, cu autofocus si apertura f/1.8, respectiv f/2.2. Aceeasi sursa ne ofera si doua capturi de ecran in care se poate vedea noua interfata a aplicatiei Camera pe telefoanele Pixel 3 si interfata schimbata a lui Google Assistant. Se pare ca, camera principala a telefoanelor Pixel 3 nu vor fi capabile sa filmeze clipuri video in format 4K la 60 de cadre pe secunda, ci doar la 30.

 

De asemenea, avem parte de o alta scurgere de informatii care sugereaza ca Google va lansa si un dock station, un incarcator wireless ce va insoti noile telefoane Pixel 3. Accesoriul va purta denumirea Pixel Stand si va permite incarcare wireless in timp ce telefonul e plasat pe verticala in dock.

Google va anunta noile telefoane Pixel, incarcatorul wireless Pixel Stand si o serie de alte gadgeturi si accesorii, in cadrul evenimentului programat la New York, pe data de 9 octombrie.

surse imagini: 9to5Google, Ishan, evleaks

6 Comentarii

 1. Anda Stanciu

  24/09/2018 at 13:53

  Nu imi vine sa cred ce pot sa scoate acești oamenii

 2. Popa Oana-Gabriela

  24/09/2018 at 15:14

  Informația nu cred că miră pe nimeni, standardul de încărcare wireless e deja prezent la majoritatea flagship-urilor și e normal ca și Google să meargă în direcția asta. Interesantă este ideea de transformare a lui într-un Google Assistant, chestie care ar putea justifica un interes mai mare și chiar un preț mai mare.🤔
  Rămâne de văzut cum o să arate în realitate și cât de util o să fie, mai ales atunci când va fi privit prin prisma prețului.😬

 3. Deaconu daniela

  24/09/2018 at 23:42

  Mi se pare foarte interesant și util acest încărcător wireless ,cu siguranta va fi un mare succes in rândul tuturor clientilor ,acum nu rămâne de văzut decât prețul ai ce alte gadgeturi vor mai fi lansate

 4. Baldea Gabriela

  25/09/2018 at 06:24

  Super, aștept sa vad ce preț și cât este de bun

 5. Ureche Palagica

  25/09/2018 at 21:32

  Asteptam sa vedem cu va arata si cat de bun va fi.

 6. Baldea Ioan

  26/09/2018 at 06:48

  Aștept sa vad, suna bine

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *