Google Pixel Stand, un incarcator wireless pentru Pixel 3 si Pixel 3 XL (imagini)

Pixel Stand

Anul acesta premiul pentru cel mai prost tinut secret din industria mobile i se poate acorda companiei Google, a carei telefoane Pixel 3 au fost protagonistii principali in multiple scurgeri de informatii, fotografii si clipuri video. Iar aceste scurgeri nu se opresc aici.

De curand, au aparut noi imagini cu telefonul Pixel 3 XL, in varianta pe alb, telefon despre care se spune ca va sosi cu slotul pentru SIM pozitionat in partea de jos (probabil, langa portul USB-C). Dar si o imagine in care apare Pixel 3 (varianta mai mica) a caruit parte frontala seamana izbitor cu fata lui HTC U12+, probabil si pentru faptul ca Google a luat mare parte din inginerii si designerii de telefoane mobile din compania HTC pentru a lucra la noile Pixel-uri.

Teleoanele dispune frontal de o camera duala cu senzori de 8MP fiecare, cu autofocus si apertura f/1.8, respectiv f/2.2. Aceeasi sursa ne ofera si doua capturi de ecran in care se poate vedea noua interfata a aplicatiei Camera pe telefoanele Pixel 3 si interfata schimbata a lui Google Assistant. Se pare ca, camera principala a telefoanelor Pixel 3 nu vor fi capabile sa filmeze clipuri video in format 4K la 60 de cadre pe secunda, ci doar la 30.

 

De asemenea, avem parte de o alta scurgere de informatii care sugereaza ca Google va lansa si un dock station, un incarcator wireless ce va insoti noile telefoane Pixel 3. Accesoriul va purta denumirea Pixel Stand si va permite incarcare wireless in timp ce telefonul e plasat pe verticala in dock.

Google va anunta noile telefoane Pixel, incarcatorul wireless Pixel Stand si o serie de alte gadgeturi si accesorii, in cadrul evenimentului programat la New York, pe data de 9 octombrie.

surse imagini: 9to5Google, Ishan, evleaks

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *