Telefoane iPhone Xs pierd semnal 4G si Wi-Fi (sesizari multiple in SUA)

Telefoane iPhone Xs pierd semnal

In Romania, oamenii pot deja precomanda noile telefoane Apple iPhone Xs si iPhone Xs Max, asta deoarece telefoanele vor fi disponibile fizic in magazinele din toata tara incepand cu data de 28 septembrie.

Romania face parte din al doilea val de tari care primesc stocuri cu iPhone 10s si 10s Max de la Apple. O parte din tarile din Europa, Asia, si continentul nord american au putut achizitiona aceste telefoane, iar la mai putin de cateva zile de la debutul lor comercial, au inceput sa apara primele reclamatii cu privire la functionalitatea lor.

Un numar destul de important de posesori de astfel de modele de iPhone s-au plans in weekendul abia incheiat ca telefoanele lor pierd semnal in retelele mobile, cat si Wi-Fi. Problema pare destul de importanta deorece sesizarile vin de pe intreg teritoriul Statelor Unite, iar acestia sunt conectati la retele diferite telecom.

De asemenea, acestia ar fi observat ca viteza de net este considerabil mai mica comparativ cu viteza de pe telefoanele lor anterioare, un lucru destul de frustrant daca ne gandim ca noile telefoane iPhone Xs integreaza un nou chipset cu un nou modem ceea ce s-ar traduce, in teorie, prin viteze mai mari atat in retelele de telefonie mobila, cat si in retelele Wi-Fi.

Un scandal similar s-a iscat in urma cu multi ani (in 2010), cand Apple lansase modelul iPhone 4, care nu avea semnal cand utilizatorul acoperea cu mana partile laterale din partea de jos a telefonului (unde erau amplasate antene radio), astfel ca problema putea fi rezolvata numai prin atasarea unei huse care sa evite contactul direct cu mana, faimosul scandal Antenna-gate.

Pretul telefoanelor iPhone Xs, in Romania.

Compania Apple a fost deja notificata de agentiile de presa de peste ocean si de catre utilizatorii care au sesizat problema inclusiv pe forumul companiei, astfel ca, in curand, ar putea aparea si o solutie. Speranta celor afectati e ca totul sa se poata rezolva intr-un viitor software update, asta daca nu cumva e o problema hardware.

Deocamdata Apple nu a facut niciun fel de comentariu pe acest subiect.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *