Telefon prototip Lenovo pliabil, surprins in imagini video!

Va mai amintiti telefonul Lenovo Cplus si tableta Folio cu ecran flexibil pe care Lenovo le-a demonstrat in fata presei la Lenovo Tech World, in urma cu doi ani de zile?

Ei bine, telefonul lor revine in prim plan toamna aceasta, insa nu e o prea mare diferenta intre ceea ce ne-au arata ei atunci (2016) si ceea ce vedem in videoclipul de astazi. Corpul telefonului se pliaza intr-adevar cu tot cu ecran, insa nu pare o pliere eficienta. Flexibilitatea materialelor utilizate nu pare a fi suficient pentru ceea ce ne-am dori noi de la un astfel de gadget cu design futurist.

Lenovo nu sunt singurii care lucreaza la astfel de prototipuri pliabile. Samsung Electronics ne-a arata recent un display incasant din material plastic pe care il vor utiliza la primul smartphone pliabil si flexibil pe care vor sa-l lanseze pana la finele acestui an, conform sefului divizie Samsung Mobile. Se pare ca, Samsung, a reusit sa construiasca un model care sa treaca de statutul de prototip, model ce poate fi comercializat. Ramane sa-l vedem la lansarea oficiala de pe 11 octombrie, eveniment a carui slogan este de 4x mai multa distractie. Sau, cel putin asta se zvoneste, ca in cadrul acestui eveniment va lansa primul sau telefon flexibil care se poate si plia. In orice caz, avem confirmarea sefului companie ca telefonul va fi lansat pana la finele acestui an.

In momentul de fata cel mai bun si mai performant telefon Samsung este Galaxy Note 9.

Pe langa Samsung, cei de la Huawei si-au anuntat si ei deja intentia de a lansat un astfel de smartphone cu design inedit. ZTE sunt si ei prin preajma si chiar si LG Electronics.

Problema cu toate aceste telefoane e ca s-ar putea sa coste o mica avere, si nici nu se stie deocamdata cat de utilizabile vor fi ele in activitatile zilnice.

Cum vedeti voi treaba aceasta cu telefoanele pliabile si flexibile?

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *