Adata anunta modelele de stick USB UD330 si UD230

stick USB UD330

Compania Adata Technology, a anunta astazi lansarea noilor stickuri USB UD230 si UD330. Noile modele dispun de un design fara capac, deoarece sunt pliabile si beneficiaza de un sistem de prindere cu snur, breloc, fiind astfel mereu la indemana si usor de utilizat.

Modelul de stick USB Adata UD230 este compatibil u standardul USB 2.0 si ofera pana la 64 GB spatiu de stocare, in timp ce modelul de stick USB Adata UD330 e compatibil cu standardul USB 3.1 si va fi disponibil cu o capacitate de stocare de pana la 128 GB. Ambele modele sunt fabricate cu proces Chip-On-Board (COB), fiind astfel mai compacte si mai rezistente la socuri, apa si praf.

Design ergonomic, usor de utilizat

Adata vine cu acest design pliabil pe modelele UD230 si UD330, tocmai pentru a preveni pierderea capacelor stick-urilor. Conectorul USB poate fi stocat direct in corpul pliabil cu rol protector in timp ce nu este utilizat. Acest design simplu si intuitiv va ajuta sa beneficiati de doua produse usor de utilizat si de pastrat, chiar si in deplasare. In plus, ambele modele sunt dotate cu sistem de prindere pentru lanyard-uri sau brelocuri, permitand utilizatorilor sa le ataseze si sa le poarte cu usurinta.

Durabilitate imbunatatita si spatiu mare de stocare

UD230 si UD330 sunt fabricate cu procesul Chip-On-Board (COB), care are ca rezultat mai putine parti individuale, astfel incat produsele sunt mai compacte. In plus, acest proces face ca drive-urile sa fie mai rezistente la impact, apa si praf in comparatie cu driverele flash realizate prin procesele traditionale de fabricatie. In ciuda dimensiunilor compacte, modelele UD230 si UD330 ofera o capacitate de stocare de pana la 64 GB (UD230) si respectiv 128 GB (UD330), pentru a stoca mii de documente, fotografii, videoclipuri si multe altele.

Software util

Utilizatorii care achizitioneaza UD230 si UD330 pot descarca software-ul gratuit ADATA UFD to GO si OS to GO. UFD to GO este un software excelent si are multe caracteristici la indemana, printre care No-Trace Browsing, compresia si protectia datelor cu criptare AES 256-bit si PC-Lock. OS to GO permite utilizatorilor sa configureze unitatile ca platforme de instalare Windows 7, eliminand necesitatea de a boota prin DVD.

Pretul noilor memorii USB de la Adata nu a fost deocamdata dezvaluit, insa vom reveni cu informatii atunci cand producatorul le va aduce pe piata din Romania.

5 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  28/09/2018 at 16:54

  Desingnul mi se pare a fi nou si nu cred ca l-am mai vazut din partea celor de la ADATA. Modele sunt de dimensiune mica deci pot fi purtate si depozitate cu usurinta. Cu toti stim ca ADATA fabrica princele cele mai bune stickuri si carduri de memorie.

 2. Deaconu Daniela

  29/09/2018 at 23:51

  Am și eu un stick de al acesta companie și chiar sunt foarte multumita de el
  Mi ar trebui unul mai mare și cu siguranta tot de la ei v-oi cumpara ,îmi place varietatea de culori și software excelent de bun.

 3. Ureche palagica

  01/10/2018 at 14:47

  Ma impresionat designul si ma atrage varietatea de culori dar si faptul ca e usor de depozitat fiind mic.

 4. Baldea Gabriela

  02/10/2018 at 08:26

  Super arata ADATA tot timpul ne surprinde cu ceva nou și folositor, un design super

 5. Baldea Ioan

  11/10/2018 at 08:13

  Îmi place designul, culorile variate

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *