Galaxy Watch Golf Edition, un model Samsung dedicat jucatorilor de golf

Galaxy Watch Golf Edition

Luna trecuta Samsung Electronics lansa noua sa generatie de smartwatch alaturi de phabletul Galaxy Note 9. Odata cu lansarea ceasului compania a schimbat si denumirea gamei din Gear S in Galaxy Watch.

Pe finalul acestei saptamani Samsung a anuntat o noua varianta a lui Galaxy Watch, un model dedicat pasionatilor de golf dupa cum si denumirea lui o indica: Galaxy Watch Gold Edition. Gadgetul ii succede modelului Gear S3 Gold Edition si vine cu aceleasi specificatii hardware, singura diferenta fiind aplicatia Caddie ce vine preinstalata in memoria ceasului pentru ca jucatorii de golf sa se poata orienta pe teren. Aplicatia ii mai permite purtatorului de Galaxy Watch Golf Edition sa inregistreze si sa monitorizeze loviturile sale. Aplicatia Caddie contine informatii despre nu mai putin de 60.000 de terenuri de gold din intreaga lume.

Samsung spune ca bateriei ceasului ne va oferi o autonomie care sa ne permita sa stam pe terenul de golf trei partide cu 18 gauri (in total 54 de gauri).

Pretul ceasului Galaxy Watch Golf Edition

Galaxy Watch Gold Edition e disponibil deja in Coreea de Sud in varianta de 42mm la pretul de aproximativ 350$, respectiv in varianta 46mm la aproximativ 370$.

Nu stim cand sau daca aceasta varianta Galaxy Watch Gold Edition va fi disponibila in Romania, insa vom reveni cu informatii cand Samsung Romania anunta ceva in acest sens. In cazul in care nu sunteti interasti de acest model, varianta standard a lui Galaxy Watch este deja disponibila la noi in variante pentru barbati si femei.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *