OnePlus 6T debuteaza in Octombrie, cu baterie 3.700mAh si notch ingust

oneplus 6t

Zvonurile care au aparut la inceputul lunii septembrie despre OnePlus 6T s-au confirmat in ultima saptamana prin multiple scurgeri de informatii si imagini care ne dezvaluie un smartphone cu ecran ceva mai mare in diagonala si cu un breton mai ingust (notch sub forma unei picaturi de apa) si o baterie de 3.700mAh comparativ cu cea de 3.300mAh de pe OnePlus 6.

Oneplus 6T cu mai mult ecran si mai putin breton, din octombrie in comert

Conform noilor zvonuri aparute online ecranul telefonului va masura 6.4″, panoul fiind tot AMOLED, iar protectia lui ii va fi data de stratul de sticla Gorilla Glass 6. Odata cu noul display cu notch mai ingust, va creste rata corp-ecran. Cel mai probabil va sari de 88%-90%.

Restul componentelor de la interior probabil vor ramane aceleasi: procesorul Snapdragon 845, 6 sau 8GB memorie RAM, spatiu intern de la 64GB sau 128GB si pana la 256GB (probabil).

De asemenea, camera principala e foarte posibil sa ramana aceeiasi duala cu senzori de 20MP + 16MP, insa optimizata deoarece e foarte probabil ca telefonul sa ruleze direct Android 9.0 Pie, avand in vedere ca producatorul deja distribuie aceasta versiune pe telefonul Oneplus 6.

Nu ar fi exclus ca pretul lui OnePlus 6T sa creasca comparativ cu cel al modelului lansat la inceputul verii, datorita noilor componente hardware incluse in acest model. Insa nu ne asteptam sa creasca cu mai mult de 50 euro.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *