Galaxy Note 9 primeste actualizare software. Imbunatatiri ale Camerei!

Galaxy Note 9 primeste actualizare

Pe finalul saptamanii trecut Samsung Electronics a inceput distribuirea unei noi actualizari de software pe telefoanele Galaxy Note 9 in Europe.

Galaxy Note 9 primeste actualizare care imbunatateste performantele camerei

Astazi, am primit si noi notificarea de software update la versiunea de firmware build N960FXXU2ARI9, a carei marime masoara 302MB.

Printre noutatile pe care le aduce acest software update destul de consistent se numara imbunatatirile aduse camerei foto: fix-uri modului HDR si imbunatatiri aduse camerei la capitolul fotografiere in luminozitate scazuta. Odata facut upgrade-ul ne asteptam la fotografii mai putin zgomotoase datorita imbunatarilor aduse algoritmului SNR (rata semnal-zgomot imagine). De asemenea, sunt aduse imbunatatiri modului Auto al camerei.

Cu siguranta ca vom testa si noi noile actualizari aduse camerei foto de pe Samsung Galaxy Note 9, si-apoi vom actualiza review-ul cu concluzia noastra.

Galaxy Note 9 SM-N960F primeste actualizare de software prin notificare Wi-Fi de descarcare. In cazul in care nu ati fost inca notificat sa faceti acest upgrade, incercati sa intrati la Setari – Software si verificati manual daca firmware-ul e disponibil pe telefonul vostru.

Ce parere aveti de imbunatatirile aduse camerei foto? Cum vi se par?

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *