Microsoft lanseaza castile Surface (cu Cortana si 13 niveluri de anulare a zgomotului)

castile Surface

Tot in cadrul aceluiasi eveniment de la New York, in care a lansat Surface Laptop 2 si Surface Pro 6, Microsoft a mai anuntat si o premiera, castile Surface, ce vin cu Cortana integrata, functii de preluare apeluri telefonice, dar si cu pana la 13 nivele de anulare a zgomotului de fundal, care pot fi setate numai printr-o simpla rotire a exteriorului cupei castilor.

Castile Surface sunt marea noutate de la Microsoft

Castile Surface de la Microsoft sunt casti wireless cu cupe cu difuzoare de 40mm si ii ofera purtatorului posibilitatea de a schimba nivelul de anulare a zgomotului de fundal in functie de nivelul de zgomot produs de mediul in care ne aflam (in aeroport, metrou, autobuz, etc) prin intermediul a patru microfoane amplasate strategic. De asemenea, castile Surface dispun de un sistem de autoplay si pauza, dar si de o functie hands-free pentru preluarea apelurilor telefonice.

De asemenea, constructia castilor este una premium, sunt utilizate numai materiale de calitate, iar conexiunea cu alte dispozitive se face prin Bluetooth.

Castile Surface au un pret de 350$ si vor fi disponibile ceva mai tarziu anul acesta. Nu a fost deocamdata anuntata data, insa banuim ca vor fi disponibile pana de Craciun.

 

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *