Microsoft lanseaza castile Surface (cu Cortana si 13 niveluri de anulare a zgomotului)

castile Surface

Tot in cadrul aceluiasi eveniment de la New York, in care a lansat Surface Laptop 2 si Surface Pro 6, Microsoft a mai anuntat si o premiera, castile Surface, ce vin cu Cortana integrata, functii de preluare apeluri telefonice, dar si cu pana la 13 nivele de anulare a zgomotului de fundal, care pot fi setate numai printr-o simpla rotire a exteriorului cupei castilor.

Castile Surface sunt marea noutate de la Microsoft

Castile Surface de la Microsoft sunt casti wireless cu cupe cu difuzoare de 40mm si ii ofera purtatorului posibilitatea de a schimba nivelul de anulare a zgomotului de fundal in functie de nivelul de zgomot produs de mediul in care ne aflam (in aeroport, metrou, autobuz, etc) prin intermediul a patru microfoane amplasate strategic. De asemenea, castile Surface dispun de un sistem de autoplay si pauza, dar si de o functie hands-free pentru preluarea apelurilor telefonice.

De asemenea, constructia castilor este una premium, sunt utilizate numai materiale de calitate, iar conexiunea cu alte dispozitive se face prin Bluetooth.

Castile Surface au un pret de 350$ si vor fi disponibile ceva mai tarziu anul acesta. Nu a fost deocamdata anuntata data, insa banuim ca vor fi disponibile pana de Craciun.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Popa Oana-Gabriela

Catile sunt frumoase, originale și cu câteva funcții deosebite. Cel mai mult imi place faptul ca vin dotate cu acel mecanism de anulare a zgomotului de fond.
Daca stam sa ne gandim la valul de casti care au fost anuntate in ultimii ani, este destul de dificil sa vii la inaintare cu un design cat mai original. Cu toate acestea, noile Surface Headphones sunt la inaltime.

Anda Stanciu

Cu siguranta vor avea un mare succes

Baldea Gabriela

Superbe, îmi place funcțiile de anulare a zgomotului, dar sunt prea scumpe

Deaconu daniela

Clar merita sa investești in aceste casti ,pentru ca nu cumperi pe fiecare an,marele atu cu siguranta e mecanismul de anulare a zgomotului dar și Brandul pana la urma ,sa nu uitam ca Microsoft face gadgeturi de calitate .
Eu zic ca merita bani și investiția

Ureche palagica

Cateva functii deosebite in special cel de anulare de zgomot de fond un mare atuu.

Baldea Ioan

Super, îmi place funcțiile de anulare a zgomotului, își merita bani

0
Would love your thoughts, please comment.x