Microsoft anunta Surface Laptop 2 si Surface Pro 6

Surface Laptop 2 si Surface Pro 6

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc la New York, Microsoft a lansat o sumedenie de noutati atat pe partea software, cat si pe cea hardware.

Pe langa actualizarea sistemului Windows 10 din luna octombrie, Microsoft a lansat o serie de gadgeturi sub gama Surface printre care Suface Laptop 2 si Surface Pro 6.

Surface Pro 6

Noua tableta beneficiaza de acelasi display de 12.3″ ca si modelul anterior, insa dispune de generatia a 8-a de procesoare Intel Core, beneficiaza de pana la 16GB memorie RAM si 1TB SSD, astfel ca e cu pana la 67% mai rapida ca generatia anterioara de tableta Surface Pro, anunta compania Microsoft. Tableta ofera pana la 13 ore si jumatate de utilizare la o incarcare a bateriei, cantareste aproximativ 770 grame si nu dispune de port UBS-C.

Surface Pro 6 are un pret de pornire de 900$ in varianta cu CPU Intel Core i5 si a fi disponibila din 16 octombrie, insa o puteti precomanda inca de astazi.

Surface Laptop 2

Microsoft Surface Laptop 2 dispune de cel mai subtire panou LCD din lume (conform companiei) si e cu pana la 85% mai performant si mai rapid decat modelul anterior, multumita aceleasi generatii 8 de procesoare Intel Core.

Design-ul este in foarte mari proportii acelasi de anul trecut, dispune de acelasi ecran de 13.5″ dar cu un contrast mai bun (1500:1) si cu o tastatura ceva mai silentioasa. De asemenea, Microsoft spune ca autonomia de functionare a laptopului e de pana la 14 ore si jumatate.

Pretul lui Surface Laptop 2 este de 1000$ si poate precomandat inca de astazi, cu livrarile incepand din data de 16 octombrie, la fel ca si tableta Surface Pro 6.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.