Dell lanseaza Alienware M15, cel mai subtire si usor laptop de gaming cu diagonala 15″

Alienware M15

Sub brandul Alienware, compania Dell tocmai a anuntat debutul celui mai subtire si mai usor laptop de gaming cu diagonala ecranului de 15″ din lume.

Noul Alienware M15 beneficiaza de designul “Epic” realizat din suprafete de aliaj de magneziu si e capabil sa ofere putere si portabilitate gamerilor fara a sacrifica experienta in jocuri.

Laptopul cantareste numai 2,16 kilograme, dispune de un design subtire si include margini foarte inguste, plus o tastatura numerica mSeries dotata cu taste anti-ghosting si patru zone cu functie Aline FX, care lumineaza camera in timpul sesiunilor de joaca.

Alienware M15 este echipat cu generatia a 8-a de procesoare Intel Core, cu placile grafice Nvidia GeForece GTX 1050 Ti, GTX 1060 OC si GTX 1070 Max-Q cu suport VR si suport suplimentar pentru amplificatorul grafic Alienware. De asemenea, este dotat cu tehnologia Alienware Command Center cu iluminare RGB Alien FX personalizabila pe sase zone unice, tehnologia Alienware Cryo-Tech v2.0 pentru gestionarea temperaturii si o autonomie de pana la 17 ore de utilizare in regim de repaus datorita baterie optionale de 90Whz.

Laptopul Alienware M15 va fi disponibil la nivel global din 25 octombrie, cu prețuri care pornesc de la 1.300$. In Romania, disponibilitatea poate varia. Modelul M15 in configuratia cu procesor Intel Core i5 si placa video GTX 1050 Ti va fi disponibil abia de la mijlocul lunii noiembrie.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *