LG anunta smartwatch-ul hibrid Watch W7, cu Wear OS

Watch W7

Saptamana aceasta LG Electronics a dezvaluit noul smartphone LG V40 ThinQ, si o data cu el, si noul smartwatch hibrid Watch W7, care vine cu limbi (indicatori ora, minute) de ceas mecanic peste un ecran LCD tactil de 1.2″ in diametru si rezolutie 360 x 360 pixeli.

Din start smartwatch-ul hibrid pare a fi un esec total din doua motive: 1) are aceste limbi de ceas fizice amplasate peste ecranul LCD, astfel ca informatia afisata electronic pe ecran nu e in totalitate lizibila din cauza limbilor de ceas. Exista totusi optiunea de a apasa unul din butoane, care trimit limbile de ceas la orizontala pentru a creste vizibilitatea pe ecran a utilizatorului, insa la cati bani cere LG pentru noul smartwatch, cu siguranta ca aceasta problema va face ca multi clienti sa nu-l cumpere.  2) In plus, ceasul vine numai intr-o varianta, cu un cadran imens, astfel ca cei cu incheietura mainii subtire nu-l vor putea purta fiindca arata ciudat pe mana.

Si asta nu e tot! Ceasul Watch W7 nu vine echipat cu noul chipset Snapdragon Wear 3100, ci cu modelul Snapdragon Wear 2100 lansat in 2016 de Qualcomm. Procesorul e ajutat de 768MB RAM si dispune de 4GB spatiu intern pentru stocare fisiere. La interior mai are o baterie de numai 240mAh, insa care e capabila sa ofere pana la 100 de zile de utilizare fara incarcare, daca utilizatorul dezactiveaza partea de smart watch.

Un alt minus ar fi lipsa GPS-ului, insa dispune compas, barometru si beneficiaza si de rezistenta la apa si praf (certificare IP68). Curelele pe care le poti atasa sunt de 22mm, practic, ii poti adauga orice alta curea cu aceasta latime.

Pretul smartwatch-ului LG Watch W7

LG Electronics cere 450$ pentru acest smartwatch Watch W7, un pret exagerat daca e sa-i comparam caracteristicile si probleme sale cu ceea ce ofera concurenta pe acest segment de piata al smartwatch-urilor.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *