Pretul telefoanelor Mate 20 si Mate 20 Pro, o imagine si alte detalii tehnice.

Pe 16 octombrie, Huawei urmeaza sa anunte celalalte doua telefoane ramase din gama Mate 20, adica modelele Mate 20 si Mate 20 Pro, asta pentru ca modelul Mate 20 Lite a fost anuntat inca din august, plus ca e deja disponibil pe piata din Romania.

Pana la debutul oficial al noilor modele din aceasta gama, au aparut noi informatii si imagini despre Mate 20 si Mate Pro, inclusiv pretul lor.

In primul rand, ne asteptam la o crestere a calitatii fotografiilor realizate cu aceste telefoane, datorita noului sistem cu trei senzori ai camerei principale. In al doilea rand, sunt primele telefoane Huawei care sosesc echipate cu cel mai recent lansat chipset mobil al companiei chineze, modelul Kirin 980, despre care Huawei spune ca e mai performant decat chipsetul A12 Bionic al celor de la Apple care echipeaza modelele iPhone Xs si Xs Max.

De asemenea, vor fi primele modele de smartphone Huawei ce vor fi comercializate cu noua versiune de Android (Pie v9.0). Estetica noilor modele este si ea diferita ceea am vazut la modelele anterioare, pentru ca unul dintre telefoane dispune de un notch ingust, iar camera tripla de pe spate este incastrata intr-un chenar.

Totodata, varianta Mate 20 Pro beneficiaza de un notch similar cu cel de pe iPhone-uri, astfel ca va beneficia de recunoastere faciala 3D si deblocare prin senzor de amprente. Mate 20 in schimb va sosi cu un breton mult mai ingust (sub forma unei picaturi de apa). Ecranul telefoanelor va dispune de aceeasi tehnologie FullView, insa rezolutia lor difera.

Pretul telefoanelor Mate 20 si Mate 20 Pro

Conform unei surse europene, in Elvetia, Huawei va comercializa noile modele incepand de la pretul de 799 franci elvetieni (aproximativ 800 euro), in variante de  128GB pe negru, albastru si Twilight. Modelul Mate 20 Pro cu 128GB va avea un pret de pornire de 1.000 franci elvetieni, adica aproximativ 875 Euro. Insa vor exista si variante echipate incepand de la 4GB RAM + 64GB si pana la 8GB RAM + 512GB spatiu intern, conform aceleiasi surse.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *