PC DesktopStiri

Lenovo Titanium Enterprise, computerul inspirat din Star Trek

Lenovo Titanium Enterprise

Lenovo a prezentat de curand un nou PC desktop, insa nu e orice computer, ci unul a carui tower (carcasa) are forma navei spatiale USS Enterprise din franciza Star Trek. Computerul e cu atat mai interesant cu cat este echipat cu, poate cele mai noi componente disponibile in acest moment.

Denumit Lenovo Titanium Enterprise NCC-1701A (carcasa fiind construita din titan) computerul beneficiaza a noua generatie de procesoare Intel Core, de placa grafica Nvidia GeForce RTX 2080, este dotat cu 32GB memorie RAM DDR4, un SSD M.2 de 1TB si un HDD de 2TB. De asemenea, computerul in forma navei spatiale Enterprise mai dispune de conectivitate LAN si Wi-Fi de mare viteza, astfel ca PC-ul nu e doar un „trofeu” pentru fanii Star Trek, ci un super computer pentru gameri, asta si pentru ca noul PC de la Lenovo este echipat cu iluminare LED RGB si un mini video proiector (atunci cand proiectezi pe un ecran sau pe pereti ai impresia ca e o unda de teleportare sau tractare ca in filmele Star Trek).

Computerul Lenovo Titanium Enterprise NCC-1701A  costa nu mai putin de 2.180 de dolari si este deocamdata disponibil numai in China.Nu stim la aceasta data daca computerul Lenovo Titanium Enterprise NCC-1701A  va calatori spre o alta galaxie (alte piete de pe glob), insa putem spune cu siguranta ca Lenovo boldly goes where no manufacturer has gone before (a navigat in directia in care nu multi indraznesc sa navigheze).

credit foto: mydrivers

4 Comments

  1. Wow Super invenția în forma de nava spatiala, într-adevăr cam scumpa dar își merita fiecare ban. Super mortala și are caracteristici foarte bune. Bravo lor

  2. Cu adevarat wow si nemaintalnit asemenea inventie. Felicitari Lenovo! Nu ma asteptam la o asemenea tehnologie. 😍👏Au dat lovitura cu acest computer in forma de nava spatiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!