Huawei promoveaza Mate 20X, un smartphone dedicat gamingului

Mate 20X

Huawei tocmai ce a dezvaluit intr-un nou teaser ca va lansa un al patrulea smartphone in cadrul evenimentului programat pentru data de 16 octombrie, la Londra.

Mate 20X va completa gama Mate 20 din 16 octombrie

Astfel, pe langa modelele Mate 20, Mate 20 Pro si Mate 20 Lite (deja disponibil in Romania) Huawei pregateste si modelul Mate 20X, o varianta dedicata gamerilor, smartphone ce ar putea inlocui Mate 20 Porsche Design. Unii spun ca ar fi acelasi model doar ca denumirea va fi schimbata in Mate 20X.

Pentru promovarea acestui model super performant, Huawei a apelat la retelele de socializare unde ne prezinta cateva imagini in care apare un smartphone sculptat din gheata si un text care face referire la sistemul de racire al telefonului dedicat segmentului de gaming pe mobil.

Un sistem de racire care sa le permita jucatorilor sa petreaca mai mult timp in fata telefonului fara ca acesta sa se supra-incalzeasca in timpul sesiunilor de joaca.

Asteptam cu interes lansarea gamei de smartphone-uri Mate 20. Voi?

4 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  09/10/2018 at 12:22

  Se pare că cei de la Huawei mai au pregătite surprize pentru evenimentul de pe 16 octombrie venit cu un nou model de smartphone. 😍👏 Huawei este „pe val” in aceasta perioada, un lucru mai putin placut pentru Samsung, cert este ca o asemenea concurenta este benefica pentru utilizatorul final. 😉

 2. Deaconu daniela

  09/10/2018 at 22:29

  Vad ca din ce in ce mai
  multe companii de telefoane se axează tot mai mult pe telefoanele pentru iubitori de gaming …era și cazul lui Huawei sa între in top
  Clar va fi un succes dacă se vor axa mult pe baterie,memoria telefonului și varietatea de culori
  Interesanta veste din partea celor de la Huawei

 3. Baldea Gabriela

  11/10/2018 at 08:26

  Sigur va avea succes, Huawei a scos și scoate telefoane bune la preturi acessibile

 4. Baldea Ioan

  15/10/2018 at 08:37

  Se pare că cei de la Huawei au pregătite multe surprize pentru eveniment

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *