Bretonul telefonului Pixel 3 XL e urat cu spume si lumea reactioneaza cu meme-uri!

Bretonul telefonului Pixel 3 XL

Seful Google, Sundar Pinchai

Google a lansat ieri noile tefefoane Pixel 3, iar cele mai urate cosmaruri pe care noi, fanii gamei Pixel le aveam cu privire la design-ul lor in urma scurgerilor aparute online s-au adeverit aseara in timpul transmisiei directe a conferintei de presa, care a avut loc la New York.

Asa cum aflasem deja din numeroasele scurgeri de informatii, fotografii si videoclipuri, telefoanele Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au o mare problema de design. Cel mic e drept, ca are o oarecare scuza avand in „frunte” o camera duala si ear-piece-ul cu rol si de difuzor, insa barbia e inexplicabil de lata.

In cazul lui Pixel 3 XL problema de a dreptul incredibila, asta pentru ca inginerii si designerii de Google Inc au avut un an de zile la dispozitie sa vina cu un design nou, fresh, care sa se alinieze la trendul actual, multumind in acelasi timp fanii. In schimb, Google ne propune pe finalul lui 2018 un design invechit. Am putea spune ca e chiar un design din 2016-2017!

Desi multa lume nu apreciaza bretonul pe care Apple la facut celebru in 2017 cu telefonul sau iPhone X si copiat apoi de mai toti producatorii asiatici, Google a decis anul acesta sa „imbunatateasca” acest breton urat, mergand pana in punctul in care bretonul arata chiar mai rau decat cel de pe iPhone-uri.

Avand deja pe piata foarte multe exemple de telefoane cu breton (Oneplus 6, Essential Phone, Oppo Find X, Huawei P20, modele mult mai ieftine Honor 10 GT, Nokia) si chiar telefoane fara breton (Galaxy Note 9, HTC U12+), fanii Nexus/Pixel (inclusiv noi) sunt extrem de iritati de decizia luata de echipa din spatele gamei de telefoane Pixel.

Astfel ca, la mai putin de 24 de ore de la lansarea telefoanelor Pixel 3 (al caror pret a crescut cu pana la 150$ comparativ pretul modelele Pixel 2 de anul trecut), au aparut o sumedenie de glume si meme-uri pe seama design-ului acestor smartphone-uri, glume pe care vi le prezentam in colajul urmator.

 

 

4 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  10/10/2018 at 13:58

  Parerea mea este ca se exagereaza putin cu bretonul telonului Pixel 3XL. Da, nu este un model/design nou sau care sa ne surprinda dar nici nu este chiar atat de urat. Totusi multi fani se asteptau la ceva mult mai atragator si frumos si sigur ca asta se va simti in topul vanzarilor. 😕🙈🙆

 2. Baldea Gabriela

  11/10/2018 at 08:39

  Nu arata asa rău, fiecare are gusturile lui, important este de ce poate, mai puțin important aspectul.

 3. Anda Stanciu

  11/10/2018 at 12:43

  Fiecare cu gusturile lui

 4. Deaconu daniela

  11/10/2018 at 22:27

  Mie una îmi place dar posibil ca la multa lume sa i se fi luat de acest “breton”
  Pana la urma nu e ceva nou,au mai multe modele
  Poate doar s a exagerat un pic cu acesta veste.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *