Pretul telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL

Pretul telefoanelor Pixel 3

In cadrul unui eveniment de lasare de gadgeturi cu presa, ce a avut loc ieri, 9 octombrie, la New York, eveniment transmis in direct si pe YouTube si Twitter, compania Google a lansat pe piata o serie de produse hardware printre care si noile smartphone-uri Pixel 3 si Pixel 3 XL.

Echipate cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 845, cu 4GB memorie RAM, o camera foarte buna dotata inclusiv cu stabilizare optica a imaginii ce poate rivaliza cu cea a unei camere de actiune (sport) si sistemul de operare Android, versiunea 9.0 (Pie), telefoanele sunt deja disponibile prin precomanda prin Google Play store in Statele Unite, Canada si in Europa (anumite tari).

Pretul telefoanelor Pixel 3 anuntat de Google Inc porneste de la 800$ si poate ajunge pana la 1.100$ in SUA. In Europa insa, pretul telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL afisat pe Google Play store porneste de la:

Pixel 3

  • 860 Euro pentru modelul Pixel 3 cu 64GB spatiu intern
  • 960 Euro pentru modelul Pixel 3 cu 128GB spatiu intern

Pixel 3 XL

  • 960 Euro pentru modelul Pixel 3 XL cu 64GB spatiu intern
  • 1.060 Euro pentru modelul Pixel 3 XL cu 128GB spatiu intern

Pretul telefoanelor Pixel 3 e chiar mai mare daca acesta e convertit in lire sterline (piata din Marea Britanie). In Romania, deocamdata niciunul dintre magazinele de retail sau operatorii telecom nu au anuntat nimic in legatura cu noile telefoane Google Pixel, insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea primele informatii din partea lor.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *