Xiaomi lanseaza Mi Mix 3 pe 25 octombrie

Mi Mix 3

Asteptat sa debuteze pana pe 15 octombrie, telefonul Xiaomi Mi Max 3, va sosi cu 10 zile intarziere, pe 25 octombrie conform teaser-ului publicat de producatorul chinez.

Noul smartphone va beneficia de un ecran cu raport de aproape 100% corp-display si va beneficia de un mecanism de glisarea parti din spate a telefonului, ceva in genul modelului Oppo Find X.

Xiaomi Mi Mix 3 va rula cel mai probabil Android 9.0 Pie, va fi echipat cu procesorul Snapdragon 845, cu 6 si pana la 8 GB memorie RAM, o camera cu tehnologie A.I. si posibil un buton fizic dedicat activarii asistentului virtual Xiao A.I. dezvoltat de Xiaomi.

Dupa Mi Mix 2S, care a sosit cu Xiao AI, Mi Mix 3 va fi primul telefon Xiaomi ce va beneficia de un buton fizic de activare a asistentului virtual.

Deocamdata acestea sunt informatiile disponibile, vom reveni cu detalii in ziua lansarii telefonului sau pe parcurs, in cazul in care apar noi detalii sau scurgeri de informatii, imagini etc.

5 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  October 16, 2018 at 12:51 pm

  Se pare ca cei de la Xiaomi țin capul de afiș al lansărilor de anul acesta cu modele foarte atractive prin raportul calitate/preț la standarde inalte. Mi Mix 3 este ultima atractie si care este o lansare mult asteptata din partea lor. Abia astept lansarea lui dar sa il vad si in imagini.

 2. Deaconu daniela

  October 16, 2018 at 9:49 pm

  Clar cu Xiaomi au dat lovitura ,am văzut ca multa lume a fost și este super incantata de acest model
  Chiar sunt curioasa de acest nou model cum va fi și ce specificații va avea
  Va Asteptam cu drag cu multe poze și detalii

 3. Baldea Gabriela

  October 17, 2018 at 6:41 am

  Super, aștept lansarea, mai multe poze

 4. Anda Stanciu

  October 17, 2018 at 7:51 am

  Asteptam lansarea lui

 5. Baldea Ioan

  October 17, 2018 at 8:42 am

  Aștept lansarea lui, sunt curios de acest model, aștept mai multe poze

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *