Nokia X7, un telefon de buget cu PureDisplay si Snapdragon 710

Nokia X7

HMD Global a dezvaluit un nou smartphone sub brandul Nokia, modelul Nokia X7, un telefon ce beneficiaza de tehnologia PureDisplay, de procesorul Snapdragon 710 si de o camera foto cu lentile Carl Zeiss.

Nokia X7 dispune de un ecran Full HD+ cu notch, a carui diagonala masoara 6.2″ si tehnologie capabila sa transforme continut video SDR in HDR, la fel ca Nokia 7.1 anuntat recent. La interior, pe langa noul chipset Snapdragon, telefonul vine cu 4 sau 6 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB spatiu intern, o baterie de 3.500 mAh cu incarcare rapida prin intermediul portului USB-C si a incarcatorului inclus de 18watt. HMD spune ca bateria poate fi incarcata pana la 50%  in 30 minute.

Camera principala duala este compusa dintr-un senzor de 12MP cu apertura f/1.8 si stabilizare optica (OIS) si elecronica (EIS) a imaginii + un senzor de 13MP cu focus fix si apertura f/2.4. Frontal este dotat cu o camera cu un singur senzor de 20MP.

Telefonul Nokia X7 ruleaza Android Oreo curat, insa telefonul va fi actualizat la Android 9.0 Pie pe parcurs.

HMD Global spune ca Nokia X7 are un pret de pornire de 210 Euro si poate ajunge pana la 310 Euro, in varianta cel mai bine dotata. Deocamdata nu avem informatii despre data cand sau daca telefonul va ajunge pe piata din Romania. Vom reveni cu detalii atunci cand le vom primi de la producator.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *