Apple confirma evenimentul din 30 Octombrie. Noi iPaduri, Macbook Air si alte gadgeturi?

Apple confirma evenimentul

Apple a anuntat printr-un comunicat de presa ceva mai aparte de data aceasta, ca pe data de 30 octombrie va sustine un eveniment cu presa in Brooklyn, New York.

Apple confirma evenimentul din 30 Octombrie

In cadrul evenimentului anuntat de compania americana pentru finalul lunii octombrie, aceasta este asteptata sa lanseze cel putin doua modele de iPad Pro (de 12.9″ si 10.5″), cu margini foarte inguste, probabil un notch ce va integra tehnologia Face ID, si un design imprumutat de la telefoanele iPhone X si iPhone Xs. Indiciile sunt date chiar de textul de mai sus, scris de mana cu Apple Pencil: “There’s more in the making“, text insotit de o sumedenie de logo-uri Apple, in culori si texturi diferite! Practic, de fiecare data cand un utilizator face refresh la pagina de pe site-ul Apple, logo-ul aferent evenimentului se schimba.

 

De asemenea, Apple ar putea anunta un nou Macbook Air, cu un design actualizat pentru finalul lui 2018, posibil si cu noua generatie de procesoare Intel Core.

Tot in cadrul evenimentului Apple ar putea anunta si un nou Mac Mini, alaturi de o noua pereche de casti wireless Air Pods.

Asteptam cu interes evenimentul de pe 30 octombrie, ce va avea loc in jurul orei 16:00 (ora Romaniei).

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *