Telefoanele Pixel 3 se zgarie foarte usor!?!?

Telefoanele Pixel 3 se zgarie

Telefoanele Pixel 3 se zgarie

Google comercializeaza telefoanele Pixel 3 si Pixel 3 XL inca din ziua lansari lor, la New York, iar de la finalul acestei saptamani au inceput sa apara in SUA primele review-uri pentru noile telefoane Google Pixel 3, si vestile nu sunt tocmai bune pentru aceste smartphone-uri. Telefoanele par sa aiba mari probleme de design, de constructie. Ce vrem sa spune cu acest lucru?

Telefoanele Pixel 3 se zgarie

Ei bine, pe langa faptul ca multa lume e deranjata de imensul “breton” de pe fruntea lui Pixel 3 XL, dar si de fruntea si barbia lata a lui Pixel 3, sticla mata de pe spatele telefoanelor s-ar zgaria foarte usor.

Asta pentru ca anul acesta Google a preferat sa renunte la placa metalica de pe spatele telefoanelor Pixel, inlocuind metalul cu sticla mata (sticla fina la atingere realizata printr-o metoda de inghetare a sticlei) tocmai pentru a o putea oferi incarcare wireless si rezistenta IP68 la apa, insa nu pare a fi cea mai inspirata alegere.

YouTuber-ul MKBHD semnaleaza faptul ca, in perioada testelor efectuate de el cu modelul Pixel 3 XL, carcasa telefonului s-ar fi zgariat foarte usor, dupa cum puteti observa din imaginea de sus. Mai mult, MKBHD spune ca sticla aceasta fina la atingere si mata este mult mai predispusa la zgarieturi.

Imediat dupa primele reactii online la posibila predispozitie a sticlei la zgarieturi si a videoclipului lui MKBHD, un alt youtuber a postat un videoclip in care demonstreaza cum anumite zgarieturi ar putea fi doar reziduu ramas de la obiectele care s-au frecat de carcasa telefoanelor Pixel 3.

Telefoanele Google Pixel 3 nu sunt deocamdata disponibile in Romania.

sursa | sursa2

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *