iHunt Ear Beatbox Review – Casti Wireless accesibile

iHunt Ear Beatbox Review

iHunt Ear Beatbox Review

In urma multor framantari si intrebari pe grupul Android Romania de pe Facebook, am decis sa incerc castile wireless Ear Beatbox de la iHunt.

Functionalitate si Design

Ca prima impresie pot spune ca isi merita banii pentru ceea ce ofera ele. Muzica se aude clar, fara intreruperi, destul de tare, iar bass-ul este unul decent pentru felul cum sunt construite. Nu exceleaza ca cele de la JBL ,Sennheiser sau Bose, insa pot spune ca au cam acelasi bass ca AKG-urile din cutia lui Samsung, ori ca cele Huawei Bass+ Piston. Inaltele sunt clare, are medii decente. Per total, o perecehe de casti wireless care ofera un sunet destul de clar pentru pretul si constructia lor.

In apeluri functioneaza doar casca dreapta, si se aude destul de clar si fara intreruperi (nici chiar la 5-10m de telefon). Nu distorsioneaza, iar interlocutorul te aude destul de bine avand in vedere ca microfoanele sunt destul de departe de gura (fiecare casca are cate un microfon integrat).

Filmele se aud ok, chiar produc acea senzatie de surround la anumite scene (in functie de formatul/codecul clipului), sunetul auzindu-se alternant dintr-o casca in alta, in fundalul vocii.

In masina poți folosii doar casca din dreapta pt apeluri, daca nu vrei sa ti ambele în urechi, se poate conecta chiar si in mod mono.

Pe bicicleta sau pe pista de alergare le poți folosii cu toată increderea fiindca ca nu izoleaza perfect sunetul de afară, ceva ceva se aude din fundal. Nu este ca si cum ai purta dopuri cu memorie insa lucrurul asta nu scade calitatea sunetului.

Incarcator

Dock-ul de incarcare este construit destul de robust, are prindere magnetica pentru casti si e realizat din material plastic cu un finisaj frumos (nu ai senzatia de lucru ieftin).

Baterie

Bateria tine exact cat scrie, adica 3 ore de muzica si filme cu volumul dat la 85%. In convorbiri bateria duce cam 6 ore adunat (nu 6 ore in continuu).

Concluzie

Personal le recomand ca alternativa la castile bluetooth cu fir, fiind perfecte pentru alergare, bicicleta, apeluri in masina (doar pe una) sau vizionat filme și ascultat muzica.

Pentru cei 159 lei, cat am dat pe ele, castile sunt mai mult decat un best buy.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *