Xiaomi anunta Mi Mix 3, telefonul cu fata complet acoperita de ecranul AMOLED

Xiaomi anunta Mi Mix 3

Asa cum ne asteptam,astazi, 25 octombrie, Xiaomi anunta Mi Mix 3, urmasul lui Mi Mix 2 si primul telefon din portofoliu a carui ecran acopera peste 93% din partea frontala a telefonului. Aceasta performanta a putut fi realizata datorita sistemului de glisare magnetic care permite ascunderea camerei foto frontale in spatele ecranului.

Dotat cu un ecran AMOLED de 6.4″ si rezolutie Full HD+ (600 niti), telefonul Mi Mix 3 este o bestie datorita faptului ca va fi comercializat in variante cu memorie RAM de pana la 10GB, cu procesorul Snapdragon 845 si pana la 256GB spatiu intern.

Camera frontala e duala (formata din senzori de 24MP + 2MP) si este ascunsa in spatele ecranului AMOLED prin acest nou sistem de glisare pe baza de magneti. Pe spate telefonul beneficiaza de o camera principala duala cu senzori de 12MP cu apertura f/1.8 + 12MP telefoto cu apertura f/2.4.

Xiaomi a renuntat pe acest model la mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm si la slotul micro SD. Telefonul vine in schimb cu un buton dedicat asistentului virtual Xiao A.I. (care nu vorbeste decat in limba chineza).

Pret si disponibilitate

Xiaomi Mi Mix 3 este de astazi disponibil prin precomanda in China, in variante pe verde (jad), albastru (safir) si pe negru (onix).

Pretul de pornire este de aproximativ 420 euro pentru modelul cu 6GB RAM + 128GB ROM; 450 euro pentru modelul cu 8GB RAM + 128GB ROM; 500 euro modelul cu 8GB RAM + 256GB ROM, respectiv 630 euro modelul cu 10GB memorie RAM (o versiune speciala pentru piata chineza, care include o mini statueta placata cu aur reprezentand o creatura mitica din folclorul chinezesc).

Modelul cu 10GB memorie RAM si modem pentru viitoarele retele 5G va fi comercializat de la inceputul anului viitor in Europa. De asemenea, de mentionat ca in cutia in care este livrat telefonul este inclusa o folie de protectie si un incarcator wireless de 10watts (incarcare mai rapida).

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *