Honor Magic 2 va debuta pe 31 octombrie. Specificatii tehnice!

Huawei se pregateste sa lanseze inca un smartphone pana la finalul acestei luni, dupa lansarea modelelor Mate 20. Este vorba de modelul Honor Magic 2, un telefon mid-range ce va fi disponibil in variante pe abastru, argintiu si roz (toate gradient).

Honor Magic 2 va debuta pe 31 octombrie

Honor Magic 2 va beneficia de un display AMOLED cu diagonala de 6.4″ si rezolutie Full HD+, in spatele caruia se va ascunde camera frontala prin intermediul unui mecanism de glisare similar cu cel de pe Mi Mix 3 lansat de Xiaomi saptamana aceasta.

Noul model din clasa medie spre premium va include procesorul Kirin 980 si o baterie de 3,400 mAh. De asemenea, va fi echipat cu o camera princiapa tripla formata din senzorul principal de 16MP, unul monocrom de 24MP si unul telefoto de 16MP.

Camera frontala spuneam, ca va putea fi accesata prin mecanismul de glisare in jos a ecranului si e o camera la fel tripla formata din senzori de 16MP + 2MP + 2MP pentru selfies si functie de Face Unlock.

Pretul acestui smartphone nu este deocamdata cunoscut, insa tinand cont de lista impresionanta a specificatiilor telefonului, Honor Magic 2, cel mai probabil, va costa in jur de 500-750 euro.

sursa foto

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.