Asus ZenFone 6, cu camera frontala in ecran si camera principala tripla?

Asus ZenFone 6

Asus nu va lansa pana in primavara anului viitor telefonul Asus ZenFone 6, insa avem deja parte de informatii si chiar si primele imagini cu ceea ce ar putea fi o serie de prototipuri pe care compania taiwaneza le testeaza inca de anul acesta.

ZenFone 6 va fi urmasul lui ZenFone 5, si ar putea sosi cu bretonul pe mijloc, usor mutat in partea dreapta sau fara breton, deoarece camera foto frontala va putea fi integrata discret in coltul din stanga sus al ecranul OLED. Cel putin asta ne arata imaginile publicate de curand online. Aceeasi metoda o vor folosi si alti producatori  de telefoane mobile in 2019, pentru a renunta la notch.

Gama Zenfone 6 va avea parte de acelasi design din sticla cu rama metalica ca si telefoanele ZenFone 5z, ZenFone 5 si ZenFone 5 Lite, senzorul de amprente va ramane pe spatele telefoanelor din seria ZenFone 6, iar unele dintre aceste modele vor beneficia in continuare de mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm, altele nu conform imaginilor primite.

Ne asteptam ca varianta ZenFone 6z sa integreze noul chipset premium pe care Qualcomm il va anunta in curand, cu un modem cu suport pentru viitoarele retele telecom 5G.

E posibil ca Asus sa anunte noua gama de telefoane ZenFone 6 in preajma evenimentului anual Mobile World Congress 2019, la Barcelona, primavara viitoare.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.