SmartphonesStiri

Asus ZenFone 6, cu camera frontala in ecran si camera principala tripla?

Asus ZenFone 6

Asus nu va lansa pana in primavara anului viitor telefonul Asus ZenFone 6, insa avem deja parte de informatii si chiar si primele imagini cu ceea ce ar putea fi o serie de prototipuri pe care compania taiwaneza le testeaza inca de anul acesta.

ZenFone 6 va fi urmasul lui ZenFone 5, si ar putea sosi cu bretonul pe mijloc, usor mutat in partea dreapta sau fara breton, deoarece camera foto frontala va putea fi integrata discret in coltul din stanga sus al ecranul OLED. Cel putin asta ne arata imaginile publicate de curand online. Aceeasi metoda o vor folosi si alti producatori  de telefoane mobile in 2019, pentru a renunta la notch.

asus zenfone6

Gama Zenfone 6 va avea parte de acelasi design din sticla cu rama metalica ca si telefoanele ZenFone 5z, ZenFone 5 si ZenFone 5 Lite, senzorul de amprente va ramane pe spatele telefoanelor din seria ZenFone 6, iar unele dintre aceste modele vor beneficia in continuare de mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm, altele nu conform imaginilor primite.

Ne asteptam ca varianta ZenFone 6z sa integreze noul chipset premium pe care Qualcomm il va anunta in curand, cu un modem cu suport pentru viitoarele retele telecom 5G.

E posibil ca Asus sa anunte noua gama de telefoane ZenFone 6 in preajma evenimentului anual Mobile World Congress 2019, la Barcelona, primavara viitoare.

2 Comments

  1. Ce sa zic Asus vine din urma in topul telefoanelor Smart de pe piata .E un model destul de interesant
    Sper sa prindă pe piata in special cu acea camera principala tripla

  2. ASUS a avut un start mai lent pentru seria de smartphone-uri ZenFone, însă în ultimul an a câştigat destul de mult teren, oferind atât design, cât şi capabilităţi de top, comparabile cu cele ale concurenţei. Asteptam cu mare interes noua gama de telefoane ZenFone6,sa vedem si noi imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!