Lenovo Z5 Pro – asa arata varful de gama ce debuteaza pe 1 noiembrie

Lenovo Z5 Pro

Lenovo urmeaza sa anunte noul sau varf de gama in materie de smartphone-uri, modelul Lenovo Z5 Pro, un telefon cu Android (probabil v9.0 Pie) despre care se zvoneste ca va avea un display pe sina (ecran glisant).

O serie de fotografii in care apare telefonul Lenovo Z5 Pro au fost date publicitatii cu astazi (cu o zi inainte de data oficiala a lansarii lui – 1 Noiembrie).

Din imagine se poate observa ca intr-adevar telefonul va avea un display glisant, in spatele caruia se va ascunde camera foto frontala. Marginile telefonului sunt foarte subtiri si din ce se poate vedea pe ecranul aprins al modelului fotografiat, Z5 Pro va sosi cu ZUI 10. Display-ul dispune de un panou OLED si este acoperit de un strat de sticla 2.5D (usor curbata la margini).

Camera principala este una duala si e compusa din doi senzori de 24MP + 16MP. Camera va beneficia de o functie Night Scene pe baza de inteligenta artificiala, care, in teorie, ar trebui sa ajute la realizarea unor fotografii de calitate pe timp de noapte (in locatii cu luminozitate redusa).

De asemenea, se poate observa pe imagini ca telefonul nu are un senzor de amprente fizic pe spate sau pe fata, ceea ce ar sugera ca senzorul este integrat in display, fie e amplasat pe lateral. Probabil e integrat in ecranul telefonului.

Lenovo Z5 Pro ar putea sosi echipat cu procesorul Snapdragon 845, cu cel putin 6GB memorie RAM si 128GB spatiu intern.

Mai multe informatii despre functiile si caracteristicile lui Lenovo Z5 Pro, precum si detalii despre pret si data disponibilitatii lui vom afla maine, cand are loc evenimentul de lansare.

sursa foto

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

3 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  October 31, 2018 at 1:57 pm

  Nu pot sa spun ca ma atrage cu ceva deosebit modelul Z5 Pro, nici ca design nu prea imi place.

 2. Deaconu daniela

  October 31, 2018 at 10:46 pm

  Arata destul de bine
  Îmi place are un aer foarte elegant și camera duala de 24MP mi se pare genial de tentanta …deja îmi imaginez ce poze face
  Va Asteptam cu cât mai multe detalii

 3. Anda Stanciu

  November 1, 2018 at 4:14 pm

  Arată destul de bine..au reușit a ne impresioneze acesta firma

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *