EvenimenteSmartphonesStiri

Allview lanseaza Soul X5 Style, cu baterie 4.000mAh

Soul X5 Style

Brandul Allview a lansat astazi un nou smartphone sub gama Soul X5 care include modelul premium Soul X5 Pro si, de astazi incepand, va include si Soul X5 Style. Un model de smartphone ceva mai accesibil ca pret ce dispune de o baterie de 4.000 mAh, ecran cu notch si asistentul virtual in limba romana AVI.

“Cu Soul X5 Style, care completeaza gama Soul X5, dorim sa oferim clientilor in pas cu trend-ul tehnologic, intr-un buget onest, un telefon cu display notch grandios, procesor cu AI, camera cu functii speciale si AI, carcasa metalica si, nu in ultimul rand, o ergonomie de minimum o zi pentru folosire continua”, a explicat Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Soul X5 Style este un smartphone dual SIM 4G+ care beneficiaza de un display IPS cu diagonala de 6.2″, notch, aspect 19:9 si rezolutie 720 x 1.500 pixeli (HD+). Ecranul este protejat impotriva zgarieturilor de un strat de sticla 2.5D (usor curbata), este echipat cu procesorul octa-core MediaTek Helio P22, cu acceleratorul grafic mobil Power VR GE8320, dispune de 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern si slot hibrid nano SIM / micro SD (suporta carduri de pana la 256GB)

In plus, Allview Soul X5 Style vine echipat cu o camera principala duala compusa dintr-un senzor de 13MP + unul de 2MP cu apertura f/2.0 si functii Bokeh, Live Photo si recunoastere a scenei filmate/fotografiate prin intermediul inteligentei artificiale. Camera frontala dispune de un senzor de 8MP.

Noul model din gama Soul X5 ruleaza Android 8.1 Oreo cu interfata grafica Visual UI v3.0 Swipe peste sistemul Android, dispune de FunEmojis, functia Face ID pentru deblocarea telefonului prin recunoastere faciala si un senzor de amprente pe spatele telefonului.

Compania anunta ca telefonul Allview Soul X5 Style este deja disponibil in varianta pe albastru la pretul de 999 lei, iar varianta Gold (aurie) poate fi precomandata insa livrarea se va face incepand cu data de 15 noiembrie.

3 Comments

  1. Acest model de smartphone are un pret accesibil si caracteristici foarte bune

  2. Mi se pare un model ce va urca in top compania Allview .
    E foarte elegant și potrivit oricui,îmi place ca este protejat de încă un strat de sticla impotriva zgârieturilor și ca are o recunoaștere faciala iar de baterie nu Mai zic,cred ca este printre putinele telefoane cu o baterie de 4000mAh.
    Are un preț destul de accesibil la câte caracteristici atractive are…bravoo Allview

  3. Este unul dintre cele mai mari telefoane Allview de pana acum, mare ca si dimensiuni. Soul X5 Style din puntul meu de vedere nu este un model de ignorat, specificatiile sunt mai mult decat decente. As spune ca este un telefon echilibrat, per total si ok pentru cei ce cauta un terminal cu o diagonala mare. Este mai mult ca sigur ca de Black Friday la Allview, Soul X5 Syle va avea un pret redus. Poate 799 ceea ce va fi excelent. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!