Samsung Mobile si-a schimbat imaginea de profil, sugereaza sosirea telefonului pliabil

samsung sm f900

Samsung Electronics ne tachineaza de ceva vreme cu lansarea unui prim telefon mobil cu ecran pliabil si design flexibil. Si continua sa faca acest lucru pe retelele de socializare.

Conturile de Facebook si Twitter ale producatorului sud coreean — Samsung Mobile — au fost actualizate cu o imagine de profil ce afiseaza logo-ul Samsung pliat in doua, sugerand iminenta dezvaluire a telefonului Samsung SM-F900, model ce ar putea fi comercializat sub denumirea Galaxy F (foldable = care in traducere inseamna pliabil).

samsung galaxy f

Se zvoneste ca noul gadget va fi dezvaluit in cadrul Samsung Developer Conference 2018, ce are loc anual in San Francisco, California.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului nu se stiu prea multe la aceasta data, doar ca va beneficia de 512GB spatiu intern si, probabil, de procesorul Snapdragon 845 sau Exynos 9. Ne asteptam ca noul smartphone pliabil sa beneficieze de o camera la fel de capabila ca cea de pe telefoanele Galaxy S9 si Galaxy Note 9, precum si o interfata grafica noua, customizata in asa fel incat utilizatorul sa poata folosi telefonul si cand e pliat si cand este deschis.

Vom reveni cu informatii pe parcursul evenimentului Samsung Developer Conference, ce are loc in perioada 7 – 8 noimebrie, in SUA.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.